fbpx
Menu
Kindermeubels / Thuis zijn

Droom van een design stapelbed

Laatst heb ik ook een prachtig stapelbed laten zien, maar vorige week kwam ik nog zo’n beauty tegen! Dit design stapelbed is voor echte retro liefhebbers.

Laurette

Het merk Laurette richt zich specifiek op kindermeubilair en decoratie en dat gaat ze erg goed af. Ze hebben een bijzondere stijl van strak, met toch een retro tintje. Door de pootjes, handgrepen of ronde vormen doet het een beetje vintage aan. Een stijl die mij erg aanspreekt!

design stapelbed laurette

Pile ou face

Voor degene die geen Frans spreken onder ons, dit betekent ook wel ‘munt of kop’ én het is de naam van dit mooie stapelbed. Wij draaien dat in Nederland om met ‘kop of munt’, maar de betekenis is hetzelfde. Wie mag als eerste kiezen? In dit design stapelbed maakt het in mijn ogen niet uit waar je ligt, want het is een droom van een bed.

De onderste plek is meer een beschutte grot of misschien wel een onderzee boot, terwijl je in het bovenste bed het schip of de luchtballon bestuurt. Met je hoofd in de wolken zit je zeker!

Duurzaam

Dit pareltje is gemaakt van sterk beukenhout in combinatie met duurzaam vervaardigd MDF. Dit is dus praktisch onverwoestbaar en kan meerdere lichtingen mee! Super handig natuurlijk dat het enorm veel ruimte scheelt als je niet genoeg ruimte hebt of veel kinderen.

design stapelbed laurette

Verkrijgbaar

Dit mooie bed is verkrijgbaar in zes kleuren, dus dat is wel even lastig kiezen. Wordt het pale grey, taupe of purple? Of ga je toch liever voor mud, dark grey of blue canard? Jij mag het zeggen natuurlijk! Ondanks dat het geen Nederlands merk is, is dit mooie bed wel gewoon in Nederland te bestellen, via de webshop gespecialiseerd in kindermeubilair Tom en Lilly. Het bed is 200 cm lang, 100 cm breed en 175 cm hoog. Niet geschikt voor echte kleine kindjes dus! De prijs schrikt je misschien een beetje af, maar daar heb je dan wel twee bedden voor, moet je maar denken ;-). €1325,00 is de prijs (als je het snel zegt klinkt het minder erg). Gelukkig is het ook tof ter inspiratie!