fbpx
Menu
Creatief & Inspiratie / Thuis zijn

Dit monster dekbed is gruwelijk!

En dan bedoel ik gruwelijk leuk!!! Ik hou van monsters en van dots, maar met het tweede houd ik mij netjes in. Otis blijft een jongetje, dus naast de Modern Burlap hydrofiel doek zijn er geen dots te vinden in zijn kamer of kledingkast. Dit briljante dekbedovertrek is voor mij ’the best of both worlds’! De monsters zijn lekker strak en minimalistisch en van een afstand als je je ogen een klein beetje dichtdoet lijken het net dots! Toch? Mijn eigen monster ligt met ruim 1,5 jaar nog in een slaapzak, maar als ik dit monster dekbed zie dan vraag ik mij gelijk af vanaf wanneer kindjes onder een dekbed gaan. Let me know mommies!

Dit briljante monster dekbed komt uit de koker van Ono Design, een Deens merk die produceert op een milieuvriendelijke manier en dus zonder schadelijke stoffen. Het peuterdekbed is 100 cm x 140 cm en is van 100% katoen. Goed nieuws! Binnenkort komt ook een volwassenen versie verkrijgbaar!

Ono design monster dekbedovertrek – via Kinderwarenhuis – €54,95

monster-dekbed