fbpx
Menu
Kindermeubels / Thuis zijn

Op zoek naar een stapelbed?

Heb je veel kinderen van jezelf of een samengesteld gezin? Woon je niet zo heel groot en hou je wel van mooie strakke meubels? Dan is dit kicken stapelbed wellicht de uitkomst!

Linus stapelbed: praktisch en design

Stapelbedden, daarbij leg ik nu niet direct de link naar een mooi design. Eerder puur praktisch. Dit prachtige bed van het merk Linus voldoet aan beide eisen! Zelf ben ik enig kind, maar als je met je broer of zus op de kamer slaapt, dan is dat zeker geen straf in dit prachtige bed. Het is nog gezellig ook! Daar ga ik voor het mooie dan even vanuit, met mijn geromantiseerde beeld van broers en zussen 😉 .

linus stapelbed design

Vormgeving

Ik vind de combinatie van het hout met het wit erg mooi. Het doet Scandinavisch aan met de strakke lijnen en toch ronde vormen, in combinatie met de materiaal keuze. Doordat het hoofd- en voeteneinde iets verhoogd is, lijkt het mij een fijn geborgen gevoel te geven. Lekker veilig in je eigen bunkertje, een beetje dat idee. Uiteraard heeft het bovenste bed rondom ruime opstaande randen, zodat de kleine wildebras niet uit bed kan kukelen. Safety first!

Verkrijgbaar

Dit mooie stapelbed kost normaal £700… Say what?! Yep, behoorlijk aan de prijs dus. Gelukkig bestaat er een website: MADE, waarop je rechtstreeks van de ontwerpers kunt kopen en waarbij ze wekelijks produceren op order. Hierdoor is er geen voorraad en kunnen ze het voor de eindconsument een stuk goedkoper maken; voor ons dus! Via deze site is het bed nog steeds niet goedkoop, maar er gaat enorm veel vanaf. Je betaalt dan namelijk £499 in plaats van £700, dat is nogal een verschil natuurlijk! Zo’n mooi designbed kun je in een later stadium ook weer voor meer verkopen dan een ‘Zweedse goedkopere variant’, maar dat spreekt natuurlijk voor zich. Een plaatje, dat is het zeker!

linus stapelbed design