fbpx
Menu
Kleding / Style

Skurk: mode voor jongens!

Tegenwoordig zijn ook de jongens goed vertegenwoordigd in de kinderkleding! Er zijn zat leuke en stoere merken, speciaal gericht op jongens en die komen ook gewoon uit Nederland. Skurk is er zo ééntje. Ken jij ze al?

skurk jongensmode

Van dromen naar doen

Helga en Marlou waren samen bij een ander merk verantwoordelijk voor de jongenscollectie. Hoewel dat natuurlijk super is, droomde ze stiekem van een eigen jongenslabel… Van alleen dromen kom je niet verder, dus deze twee meiden besloten het gewoon te doen! En zoals je vaker ziet bij mensen die een onderneming starten vanuit een passie, is het ook hen gelukt om er een succes van te maken!

Skurk

Het label Skurk is het resultaat van het harde werken! Je raad misschien al dat dit Scandinavisch is voor schurk, boefje, rebel en stoere jongen en dat is precies wat de kleding uitstraalt. Jongetjes die lekker doen wat ze zelf willen. Veel buiten spelen, klimmen, vallen en weer opstaan. Hutten bouwen, crossen op hun fiets en rennen door de plassen.

skurk jongensmode

Collectie

Long sleeves, sweaters en een joggingbroek met een stoere look. In sommige gevallen is dat door de verwassen kleuren, een andere keer door een tikkeltje korrelige print of door de afwerking van een naad. In deze collectie zie je elementen van de luchtvaart en sportinvloeden terug komen. Boxen en baseball naast vliegeniers brillen en old skool propellor vliegtuigen. Echt thema’s voor actieve en eigenwijze jongens.

Gelukkig voor de moeders komt er veel kleur in de collectie terug en weinig wit. Jullie weten zelf, dat wit als moeder vooral geassocieerd wordt met de vlekkendepper, of ben ik daar de enige in? Je ziet veel blauw, groen en hier en daar wat oranje. Kleuren die wel tegen een stootje kunnen dus.

De Skurk collectie is verkrijgbaar in diverse winkels in Nederland van maat 92 tot en met 164, maar natuurlijk ook online in hun eigen webshop. Je betaalt €29,95 voor een longsleeve en €34,95 voor een jonggingbroek of een sweater. Stoer en betaalbare jongensmode!

skurk jongensmode