fbpx
Menu
Humor / Mama zijn

Moeder frustraties in de leukste cartoons!

Als je pas moeder geworden bent dan staat je wereld op zijn kop. Zeker de eerste keer als je nog niet weet wat je te wachten staat! Als kers verse¬†moeder heb je veel momenten vol van geluk en liefde, maar er zijn ook enkele moeder frustraties die speciaal voor jou bewaard zijn… ūüėČ

Kers verse moeder

Ik weet het nog goed. Bij mij zou het allemaal goed gaan en ik zou met gemak een kind kunnen opvoeden. Nu weet ik wel beter… Ik voed mijn kind wel op, maar of het gemakkelijk is? Nee. Mijn kind zou echt wel goed eten, lekker slapen ’s nachts en goed luisteren. Als je nog geen moeder bent, dan heb je een beeld in je hoofd, wat nu eenmaal niet altijd uitkomt. En dat is een understatement ;-).

Wake up call!

Toen mijn Otis eenmaal geboren was, bleken veel dingen anders te zijn dan verwacht. Ieder anderhalf uur zat ik een half uur met mijn aapje aan de tiet, terwijl ‘de boekjes’ het hadden over iedere vier uur. Mijn kind sliep niet, maar deed hazenslaapjes. Jep, ook ’s nachts. Waar baby’s over het algemeen (daar ga je al de mist in) grotendeels slapen, sliep mijn exemplaar met geluk 8 uur per 24 uur. Dan plakte ik de mini-slaapjes aan elkaar ja. Dit bleef ook niet zo de eerste maanden, dit heeft jaren geduurd.

Moeder frustraties in cartoons

Lang leve Lucy! Lucy Scott laat met haar tekeningen op een perfecte manier de frustraties van een nieuwe¬†moeder zien. Herkenbare situaties die gewoon √©cht zo zijn, in tegenstelling tot al die moeders die maar stug blijven volhouden dat ze het allemaal onder controle hebben en zonder vloeken en tranen van onmacht het eerste jaar moederschap doorkomen. Dank aan Lucy voor het scheppen van een re√ęel beeld van het moederschap, met veel humor! Herkenbaar in sommige gevallen, dus je bent niet raar!

Join the crazy mommy club, vol hormonen, emoties en liefde!

Ga ervoor zitten en bereid je voor / zie waar je middenin zit / trip down to memory lane… (doorstrepen wat niet van toepassing is).

Moeder frustraties door Lucy Scott:

frustraties van een nieuwe moeder

Wil je meer zien of vind je het leuk om dit boek kado te doen? Via de onderstaande link van Bol.com kun je hem bestellen.

Doodle Diary of a New Mum – ‚ā¨11,49

Op zoek naar meer mama humor? Dan is Brian Gordon ook echt hilarisch!