fbpx
Menu
Interieur accessoires / Kraamkado / Posters / Thuis zijn

Winnen: Geboorteposter met de maanstand

Ben je zwanger of heb je een kindje? Dan is het natuurlijk erg leuk om een mooie herinnering te hebben aan dat bijzondere moment. Iets wat je kunt personaliseren heeft vaak de voorkeur, want daar komt de naam van je kindje en datum van de geboorte in terug. Deze geboorteposter met de maanstand ten tijde van de geboorte is ontzettend mooi en de maanstand voegt een extra persoonlijke dimensie toe. Je hebt geluk, want deze week kun je bij Oh yeah baby deze geboorteposter winnen!

Geboorteposter met de maanstand

Zelf ben ik super enthousiast over dit mooie, nieuwe concept! Personaliseren is natuurlijk HOT en in deze variant is de uitvoering wel echt heel erg mooi! Een geboorteposter die niet speciaal bedoeld is alleen voor op de kinderkamer. Ik zie het bij grotere gezinnen al helemaal voor me. Twee, of misschien wel meer van deze mooie posters naast elkaar, ieder met een eigen maanstand, een eigen naam en een eigen geboortedatum.

My Lunar Phase

Dit mooie concept is van My Lunar Phase, een Nederlands initiatief met internationale uitstraling. Deze posters zie ik heel goed voor me in van die prachtig ingerichte huizen, waar alles klopt. Het zal vast niet lang duren voordat iedereen deze beauties ontdekt heeft. Origineel en uniek blijven ze gelukkig stuk voor stuk!

Winnen: geboorteposter

Wil jij deze geboorteposter met de maanstand winnen voor jezelf, voor een zwangere vriendin, zus of als kraamkado? Dat zou toch een knaller van een kado zijn! Wat moet je doen om kans te maken?

  1. Volg My Lunar Phase en Oh yeah baby op Facebook óf op Instagram (@mylunarphase en @ohyeahbaby.nl)
  2. Like het bericht van de winactie
  3. Tag degene voor wie je de poster wilt winnen (voor jezelf mag natuurlijk ook) op de blog of op Facebook

We wensen jullie heel veel succes met deze winactie! Let op, want we maken komende zondag de winnaar bekend! Rapapapaaaaaa! We hebben een winnaar en dat is Alice Tijssen! Gefeliciteerd met je mooie prijs! Als je mij even een mailtje stuurt op claudia@ohyeahbaby.nl dan zorgen we ervoor dat deze mooie poster zo snel mogelijk bij je aan de muur hangt.