fbpx
Menu
Feest - Verjaardag / Thuis zijn

Taarten inspiratie voor de kinderverjaardag!

Sommige mensen zijn een ster in taarten bakken. Ze maken de prachtigste creaties in ieder thema wat je maar kunt verzinnen. Zo’n persoon ben ik dus niet… Daarom ging ik op zoek naar mooie taarten inspiratie.

Keukenprinses

Ik wil het altijd wel graag heel goed zijn in de keuken, maar eerlijk gezegd wordt ik er maar nerveus van. Ik heb het serieus een keer gepresteerd om mijn oven in vuur en vlam te zetten. Hop een bak water erin, deur weer dicht geknald en de stekker eruit getrokken. Ook in die verkeerde volgorde dus… Laat ik mijn eerste reactie de schuld geven! Soms lukt het ook wel hoor, het is niet zo dat ik een drama ben in de keuken. Alleen die prachtige taarten waar ik tranen van in mijn ogen krijg….misschien iets te hoog gegrepen.

Taarten inspiratie

Maar leuk vind ik het wel! Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar de mooiste taarten inspiratie voor de kinderverjaardag! Ik kwam een taarten en cupcakes expert tegen die super leuke en mooie taarten maakt, in ieder thema die je maar wilt.

Lilibelle

Lilibelle is ontstaan vanuit Yvette’s passie en haar handen jeuken om van de juiste ingrediënten een heerlijk resultaat te maken. Is je kleintje gek op panda’s, vosjes, éénhoorns, konijnen, beren of ijsjes? No problemo! Iedere taart ziet er stuk voor stuk uit om je vingers bij af te likken! Als je kleintje één van deze taarten ziet, dan gaat hij of zij toch helemaal uit zijn dak? Super mooi en bijna zonde om op te eten!

Veel visite

Reken je op veel visite? Dan is het leuk én handig om naast het taartje nog bijpassende cupcakes te nemen. Deze zien er in hetzelfde thema natuurlijk ook fantastisch uit en zijn gemakkelijk uit de hand te eten. Mag ik dat zeggen of is dat etiquette technisch totaal niet verantwoord?

Wist je dat er ook workshops gehouden worden bij Lilibelle? Super leuk voor een kinderfeestje! Misschien steek je er zelf ook nog wat van op ;-).