fbpx
Menu
Interieur accessoires / Thuis zijn / Vloerkleden

Een speelkleed met een dier voor veel plezier!

Als je zwanger bent of je hebt net een baby gekregen, dan is een speelkleed een uitkomst. Een mooi exemplaar is natuurlijk extra leuk, maar een speelkleed met een dier spant de kroon! Deze die ik tegenkwam zijn zo ontzettend leuk!

Een speelkleed is een musthave voor jonge ouders

Heb je thuis een newborn of kleine baby? Ben je misschien zwanger? Dan is een speelkleed iets wat erg handig is. Als baby kunnen ze hierop liggen, spelen en oefenen met omrollen. Lekker zacht zo’n kleed, want motorisch kunnen ze nog best onhandig zijn en zo bescherm je ze tegen aardig wat blauwe plekken.

Speelkleed met een dier

Speelkleden zijn er natuurlijk in allerlei vormen en maten en voor iedere smaak is er wat wils. Als je geen groot fan bent van hysterische kleuren in huis, dan zijn deze speelkleden misschien wat voor jou. zelf vind ik ze ontzettend leuk! Ze zijn rond en hebben een grote afbeelding van een dier erop. Een coole ijsbeer, een knap konijn (met twee verschillende kleuren achtergrond), een luie leeuw of een prachtige panda! Ze zijn allemaal super cute.

Multifunctioneel speelkleed

Deze speelkleden zijn zo leuk, dat je ze ook als vloerkleed kunt gebruiken. Ze hebben een diameter van 100 cm, dus ze passen ook goed in een tipi. Al zou ik het persoonlijk zonde vinden om deze beauty’s te verstoppen! Door de neutrale en zachte kleuren, misstaat het speelkleed ook niet in veel woonkamers. Stijlvol voor je baby én ook voor jezelf dus!

Mister fly: speelkleed met dier

Het merk achter deze toffe speelkleden is Mister Fly. Een Australisch merk met een minimalistische, neutrale en speelse invalshoek! Ik kende het merk nog niet. Ze hebben veel mooie spullen in deze zelfde stijl als de kleden, zoals bijvoorbeeld dekentjes en slabbetjes.

Al dit moois is verkrijgbaar in de Nederlandse webshop Mini & Momo. Voor een speelkleed met dier betaal je €79,95. Welke is jouw favoriet?