fbpx
Menu
Creatief / Kind zijn

Winnen: 5 x Makii landen kleurplaat

Wie heeft er al een vakantie geboekt voor deze zomer? Wellicht heb je dan behoefte aan wat voorbereidend achterbank- of vliegtuig entertainment als je onderweg bent naar de vakantiebestemming. Deze week denkt Oh yeah baby met je mee en mogen we 5 Makii landen kleurplaten weggeven!

Makii landen kleurplaten

Of je deze joker nu al voordat je op vakantie gaat inzet om je kinderen erop voor te bereiden, dat je hem tijdens luid gegil naar achter richting de achterbank flikkert tijdens een stress-moment op de Franse Peripherique of dat je hem uit de kast trekt tijdens een dag met alleen maar regen, deze Makii landen kleurplaten komen zeker van pas! In het vliegtuig, in de schaduw op de camping, op de achterbank of het balkon, misschien zelfs in het restaurant als je zelf even lekker uit eten wilt. 😉

Spelregels

Van de volgende landen geven we een kleurplaat weg: Nederland, Frankrijk, Spanje, Italië, Engeland. Als je naar één van deze landen op vakantie gaat of er een andere link mee helpt, let dan goed op. Hoe doe je mee? Simpel! Volg de onderstaande stappen en wie weet heb jij over een paar dagen een stoere Makii landen kleurplaat in the pocket (of de koffer)!

  1. Volg Makii en Oh yeah baby op Facebook.
  2. Like het bericht van deze winactie.
  3. Laat ons weten in een reactie hier of op de blog wat je vakantieplannen zijn en waarom je dus echt zo’n kleurplaat achter de hand moet hebben!

Heel veel succes allemaal en we maken de winnaar aanstaande zondag bekend!

Rapapapaaaaaaa! De winnaars zijn bekend! Here we go:
Nathalie Bouw, Linda Snoek, Babette ’t Hart, Angelique Vlieg en Charlotte Evans-Meijer, jullie kids kunnen aan de bak deze zomer! Als jullie mij je adres doormailen, dan komen ze zo snel mogelijk jullie kant op! claudia@ohyeahbaby.nl

win-makii-landen-kleurplaten-header