fbpx
Menu
Mama zijn / Vervoer

Beauties van buggy’s met print!

Er komt een moment dat je als ouder overstapt van een toch vaak grote en zware kinderwagen naar een lichte buggy. Deze buggy’s met print zijn nét even anders!

Compact en licht
De kinderwagens van tegenwoordig zijn super makkelijk, begrijp mij niet verkeerd. Toch moet je ze in twee delen in je auto trappen en steeds opnieuw in en uit elkaar halen. Dat is de reden waarom ik in een grote stationwagen rij: 1.80 lange moeder = grote kinderwagen voor lange mensen = veel ruimte nodig in de achterbak. Logisch dat ouders maar wat graag overstappen naar een compacte en lichte buggy, die je met één beweging als een soort Hans Kazan omtovert van een hoopje metaal en stof tot een echte rijdende troon.

Elodie details
Misschien heb je al eerder gehoord van Elodie details. Op de blog zijn ze voorbij gekomen, met onder andere hun mooie opbergers en fantastische speelkleed. Nu hebben ze ook een lijn met buggy’s op de markt gebracht met printjes waar je bijna van gaat kwijlen… Subtiele stippen, ruige ruiten, beeldige bloesem en een bedouine print zie je allemaal voorbij komen.

buggy-met-print-elodie-details

Prinsheerlijk
Functionaliteit voor de ouders in een strak jasje en comfort voor het kind. The best of both worlds! De rugleuning is met één hand verstelbaar in verschillende posities, inclusief de slapende positie en door de grote wielen rij je gemakkelijk alle stoepen op en af. Het grote uitklapbare zonnescherm is helemaal ‘paparazzi-proof’ en beschermt je zoetje tegen de felle zonnestralen voor extra comfort. Ze hebben nog veel meer leuke accessoires in deze prints gemaakt, dus als je zou willen dan kun je compleet los gaan!

Details
Deze beauty’s van buggy’s kun je gebruiken vanaf 6 maanden tot 3 jaar oud en ingeklapt is de afmeting 110 cm lang bij 28 cm breed bij 23 cm hoog. In de Belgische webshop De Kinderplaneet zijn ze verkrijgbaar vanaf €249,00. Welke print vind jij het mooiste?