fbpx
Menu
Binkies & Bella's / Style

UV beschermende zwemkleding in monochrome stijl

Yes, het wordt eindelijk steeds mooier weer! Heerlijk en wat zijn we eraan toe! Ben jij er ook zo eentje die dan opeens denkt aan bikini’s en zwembroeken? Wat hebben we nog? Moeten we iets nieuws kopen? Ik vond te gekke UV-beschermende zwemkleding bij Cos I Said So.

UV bescherming
Aan het begin van dit jaar kwam dit nieuwe en stoere merk al voorbij op de blog, omdat ik de stijl helemaal te gek vind! Gelukkig voor ons, hebben ze zich nu ook gewaagd aan UV beschermende zwemkleding. Wel zo prettig om je kleintje juist op de hete dagen goed te beschermen, naast het smeren met zonnecrème natuurlijk. Zo kunnen de kids lekker spelen en met water aan de gang en hebben ze toch die extra bescherming, wat dat tere huidje nodig heeft.

Monochrome
Er zijn drie stoere zwart wit prints te vinden in shirts en shorts: palmbomen, ananassen en ankers. Om het zomer verhaal compleet te maken, hebben ze ook nog een lekkere beach poncho gemaakt, waarin je je kleintje lekker kunt inpakken als ze uit het water komen, plus een XL size grote tas, waar je al die zooi die je altijd mee sleept goed in kwijt kunt.

Details
Deze beach collectie van Cos I Said So is verkrijgbaar in de maten 1 (68-74), 2 (80-86) en 3 (92-98) voor de shirts en maat 56 tot 110 voor de shorts. De shirts en shorts zijn matching, dus als je wil, kun je een complete set aanschaffen om de zomer mee door te komen. De shirts kosten €38,50 en voor een short betaal je €44,95.

Laat de zomer maar komen!

uv-beschermende-zwemkleding-cos-i-said-so-collage