fbpx
Menu
Mama zijn / Sieraden / Style / Voor mama

Win 2 x €50 shoptegoed voor gepersonaliseerde sieraden!

Wij vrouwen houden nu eenmaal van sieraden. Oké en tassen en schoenen. Nou ja, de meesten dan. Is het niet extra bijzonder als je sieraden kunt personaliseren? Je hebt geluk, want deze week kun je op de blog een mooi shoptegoed winnen!

Online shoppen

Vroeger vond ik het heerlijk om in fysieke winkels te shoppen. Nog steeds vind ik dat wel leuk, maar eerlijk gezegd komt dat niet zo vaak meer voor. Het is grotendeels verschoven naar online shoppen. Niet dat ik nu de deur niet meer uitkom ofzo, maar ik vind het super gemakkelijk! Geen drukte, op je gemak achter de laptop uitkiezen en thuis proberen wanneer het jou uitkomt.

Gepersonaliseerde sieraden

Bij deze gepersonaliseerde sieraden is het super fijn om ze thuis uit te zoeken, omdat je dan op je gemak kunt kiezen welke samenstelling je wilt, met welke bedels en welke tekst je erin gegraveerd wilt hebben. Je kunt kiezen voor een sieraad voor jezelf, maar je kunt ook gaan voor een set! Hierbij heb je een ketting of armband voor jezelf én voor je dochter. Je kunt natuurlijk ook iets bestellen voor je lieve zus als kraamkado of voor die vriendin die wel een oppepper kan gebruiken. Zou dat geen tof kado zijn om ze mee te verrassen?

Win shoptegoed!

Jij wilt deze prijs natuurlijk ook winnen! Ik heb goed nieuws… We mogen namelijk TWEE van jullie blij maken met €50 shoptegoed! Dat betekent dus meer kans om te winnen! Wat moet je doen om kans te maken?

  1. Volg Kaya sieraden en Oh yeah baby op Facebook.
  2. Like het bericht van deze winactie.
  3. Tag iemand die deze prijs ook wel zou willen winnen. We mogen tenslotte twee van jullie blij maken :-).

We wensen jullie allemaal heel veel succes! Let op, aankomende zondag worden de twee winnaars bekend gemaakt… Deze keer hebben twee zussen gewonnen: Brigitte Bosma en Patricia Bosma! Willen jullie mij even mailen? Dan krijgen jullie van mij een shopping-code! Gefeliciteerd en fijne Paasdagen allemaal! claudia@ohyeahbaby.nl