fbpx
Menu
Kind zijn / Kraamkado / Puzzels

Win een naampuzzel voor jezelf en een vriend(in)!

Jullie hebben deze winactie al eerder voorbij zien komen en op veler verzoek doen we het gewoon nog een keer! Jullie reageerde in grote getalen en waren zo positief, dat we jullie graag nog een keer blij maken. Wie oh wie mogen we dus deze keer blij maken met zo’n toffe naampuzzel?

Lokaal 20

Deze te gekke puzzels zijn verkrijgbaar bij Lokaal 20, de webshop met de mooiste en origineelste merken uit Amsterdam, die ook de makers achter het merk een platform geven om zichzelf te presenteren.

Sociale onderneming: Cre8

Deze toffe naampuzzels zijn van het merk Cre8. Dit merk is een sociale onderneming, waarbij jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt de artikelen met de hand maken. Naast het feit dat je een prachtig design product aanschaft, ondersteun je dus ook nog een mooi doel! Dat is nog eens kopen en geven met een goed gevoel.

naampuzzel winnen oh yeah baby

Naampuzzel

De basis van de naampuzzels zijn gemaakt van berken multiplex en de puzzelstukjes worden met een lasersnijder uit plexiglas gesneden. Zonder scherpe randjes uiteraard, want het is een product voor kinderen! Iedere letter van de puzzel bestaat uit meerdere puzzelstukjes, dus het kan nog best een uitdaging zijn! Is je kindje nog te klein, dan is het een mooie eyecatcher voor op de babykamer!

Kleuren

Voor de puzzelstukjes kun je kiezen uit vier verschillende kleuren palletten, die overeen komen met de vier seizoenen. Zo wordt een kado met naam nog persoonlijker, door de kleur te koppelen aan het geboorte seizoen.

We mogen twee naampuzzels weggeven!

We mogen dit keer twee naampuzzels weggeven, wat betekent dat je er één kunt winnen voor jezelf, maar ook één voor je zus, beste vriendin, nicht, collega of iemand die het verdient. Dubbel genieten dus door te krijgen en ook te geven! Hoe maak je kans?

  1. Like de Facebook pagina’s van Lokaal20 en Oh yeah baby
  2. Like het bericht van deze winactie
  3. Tag degene wie jij ook zo’n mooie naampuzzel gunt en vertel ons waarom! Ppssssttt, als diegene nu ook weer meedoet, dan maak je natuurlijk dubbel kans…

Heel veel succes allemaal en we hopen weer twee mensen heel erg blij te maken! Op donderdag weten we wie de winnaar zal zijn… De mooie namen die op de puzzels worden gezet zijn Riv en Liz want Dionne Smeets heeft gewonnen! Gefeliciteerd! Als je mij de kleur-combi per naam en het adres per naam doorgeeft, dan gaan ze voor je aan de slag en komen ze zsm naar je toe! claudia@ohyeahbaby.nl