fbpx
Menu
Houten speelgoed / Kind zijn

Houten speelgoedmerk van Nederlandse bodem

Ik ben fan van houten speelgoed en daar ben ik niet de enige in. Het gaat generaties lang mee, kan bijna niet stuk en het is een prachtig en natuurlijk materiaal.

Houten speelgoedmerk met passie

Maurice Doorduyn is het compleet met mij eens en toen zijn baan eind 2014 stopte aarzelde hij geen moment! Hij ging aan de slag met ontwerpen, fotografeert alles zelf en heeft grote investeringen gedaan, met een prachtig resultaat! Dit houten speelgoedmerk uit Delft zet Nederland op de kaart met te gekke ontwerpen, die leuk zijn voor jongens en meiden in een brede leeftijdsklasse!

ikonic-toys-race-circuit-oh-yeah-baby

Ikonic Toys

Niet een gewone simpele treinbaan, maar een Hollandse treinset, compleet met gele NS trein, omroepbord en grachtenpanden om het geheel af te maken! Leuk voor de Nederlanders, maar ook voor expats of toeristen! De verschillende hoge snelheidstreinen en de auto’s van de hulpdiensten kunnen ook allemaal op de houten treinbaan gebruikt worden. Weet je wat het mooie is? De set sluit naadloos aan bij de andere bekende houten treinrails die je waarschijnlijk al thuis hebt liggen! Zo kun je alles combineren! Wist je dat er ook een super gaaf racecircuit is, waarbij je de strijd aan kunt gaan met je medespeler?

ikonic-toys-transporter-oh-yeah-baby

Kadotip: gepersonaliseerde treinwagon!

Je kunt bij Ikonic Toys ook een treinwagon laten personaliseren met naam, waarbij je uit verschillende lettertypes kunt kiezen! Een origineel kado voor een kleine trein-fanaat, als leuk geboortekado of wat dacht je van een gezinstrein met alle namen achter elkaar? Leuk om iedereen zijn eigen wagon te geven voor de kerst en dan weet je al wat jullie volgende activiteit zal zijn. đŸ™‚

Veel speelplezier

Perfect voor uren, dagen, maanden speelplezier! Voor broertjes en zusjes, vriendjes en vriendinnetjes, als iedereen zijn eigen rails en treinen meeneemt, dan staat zo je huis vol. Ideaal natuurlijk, omdat je deze tijd van het jaar niet altijd buiten kunt spelen.

De mooie producten van Ikonic Toys zijn verkrijgbaar in de webshop vanaf €8,75 voor een hulpdiensten voertuig, €12,50 voor een gepersonaliseerde wagon tot maximaal €63,50 voor het race circuit. Welk artikel is jouw favoriet?

ikonic-toys-treinen-oh-yeah-baby1