fbpx
Menu
Kleding / Style

Boys only: win een Skurk sweater

Allereerst excuses voor alle meiden mama’s. Deze week hebben we een winactie lopen, die speciaal voor jongens is. Je kunt natuurlijk wel gewoon meedoen voor een ander!

Skurk: Nederlands jongensmerk

Misschien weten jullie nog wel dat we laatst dit merk in een blog presenteerden. Skurk, mode voor jongens. Dan wel stoere, eigenwijze en actieve jongens! Deze kleding is namelijk wel bestand tegen een stootje, dus een wilde klimpartij of hut bouwen, kan dit merk prima hebben!

Win een Skurk sweater!

Het is inmiddels officieel herfst, dus het wordt langzamerhand weer tijd voor dikke sweaters, vesten, shawls en over een maand of twee wellicht een winterjas. Hoe ideaal zou het dan zijn om de collectie die je al klaar hebt liggen, aan te vullen met een stoere Skurk sweater? Wie weet ben jij de gelukkige en win je hem deze week. Voor je eigen Skurk, of voor je neefje, het zoontje van je beste vriendin, noem maar op! Je kent vast wel iemand die deze lekkere sweater goed kan gebruiken!

Meedoenwin een skurk sweater

Hoe maak je kans op de sweater van de foto? Heel simpel:

  1. Volg Skurk en Oh yeah baby op Facebook.
  2. Like het bericht van deze winactie.
  3. Laat ons in een reactie weten welke maat je wilt winnen.

Easy peasy toch? Komende zondag trekken we een winnaar, dus houdt ons goed in de gaten… Succes allemaal! We hebben een winnaar en dat is Bianca de Jong! Als je mij een mailtje stuurt met je gegevens, dan komt de sweater in maat 92 zsm jouw kant op! Gefeliciteerd!