fbpx
Menu
Boeken / Kind zijn / Kraamkado

Win een gepersonaliseerd kinderboek van &Oskar!

Eerder deze week heb ik jullie kennis laten maken met het bijzondere olifantje Oskar. Deze speelt de hoofdrol in een gepersonaliseerd kinderboek, waarin hij op avontuur gaat naar de letters van de naam van jouw kindje!

Bijzonder olifantje

Ik ben Oskar ’t Olifantje en ik ben super bijzonder. Als ik diep in je ogen kijk, dan gebeurt er een wonder…’ Dat is het begin van het avontuur, waarin Oskar de wereld over gaat en bij alle dieren de letters van jouw naam bij elkaar sprokkelt. Bij de aap krijgt hij de letter A en voor de letter C moet hij langs het circus. De letters van de naam bepalen het avontuur! Een bijzonder boek voor een bijzonder kindje.

Gepersonaliseerd kinderboek

Door spelenderwijs bezig te zijn met de letters van hun naam, leren ze om deze te spellen. De jongere kinderen maken kennis met verschillende dieren en onderwerpen, alles vormgegeven in een prachtig sprookjesachtig geheel. Boekjes zijn altijd al populair, maar deze met je eigen kleine oogappel erin staat natuurlijk op nummer één! Ja, dat lees je goed! Jouw kindje speelt natuurlijk mee in zijn of haar eigen boek en niet alleen door de naam. De huidskleur en haarkleur kun je namelijk zelf kiezen, net als de kaft!

Winnen en weggeven

Iets winnen voor jezelf (of je kleine) is natuurlijk erg leuk, maar vaak is iets weggeven aan een ander nóg leuker! Daarom mogen wij van het lieve olifantje Oskar TWEE keer een gepersonaliseerd kinderboek weggeven aan jullie! Als je wint, dan krijg je een vouchercode ter waarde van €25,00 (alleen de verzendkosten van €2,75 komen hier bij als eigen kosten). Dus ben je oma van twee mooie kleinkinderen of heb je zelf een tweeling? Heeft je kindje een vriendje of vriendinnetje waar ze dag en nacht mee spelen of heb je een lief neefje of nichtje? Doe dan vooral mee, want je wint er hier gewoon twee :-).

Wat moet je doen om kans te maken?

  1. Volg &Oskar en Oh yeah baby op Facebook.
  2. Like het bericht van deze winactie.
  3. Laat ons in een reactie op de blog of op Facebook weten wie je ook een gepersonaliseerd kinderboek gunt, of misschien wil je ze allebei weggeven. Dat mag natuurlijk ook!

Wij wensen jullie erg veel succes! Wacht niet te lang met meedoen, want aankomende zondag maken we de winnaars bekend! De winnaars zijn: Wendy Alphenaar en Lisanne Wetzels-Lemmens! Gefeliciteerd met jullie prijs!  Als jullie mij een mailtje sturen, dan geef ik jullie een code door die jullie kunnen invoeren bij de bestelling. claudia@ohyeahbaby.nl.