fbpx
Menu
Kind zijn / Poppenhuis - Rollenspellen

Een extra kerstverrassing van PLAYMOBIL?

Zijn er nog meer PLAYMOBIL fans in de zaal? Deze week mogen we namelijk TWEE setjes weggeven! Een extra kerstverrassing van PLAYMOBIL, van mij voor jullie. Ligt er straks bij jou onder de boom een extra pakje?

PLAYMOBIL fans!

Zoals jullie misschien gemerkt hebben heeft PLAYMOBIL er een nieuwe fan bij. Dat ben ik dus! Otis ook uiteraard, dus we spelen graag samen met meneer’s piraten eiland en de roedel piraten die hij van ‘Sintekaas’ gekregen heeft! Laatst schreef ik ook een blog over de leukste PLAYMOBIL sets. Dit was een lijstje van 5, maar dit hadden er met gemak ook 10 of 15 kunnen zijn. Alleen waar gaan we al dit mooie speelgoed laten? Uitgestald is het mooiste natuurlijk, dus misschien moeten we een uitbouw overwegen…

Ghostbusters PLAYMOBIL serie

Kennen jullie ze nog van vroeger? Who you gonna call? Ghostbusters! Daar kwamen ze dan, compleet in pak en in mijn beleving met een stofzuiger op hun rug! Klaar om het avontuur aan te gaan en ieder spook wat ze tegen kwamen op te slurpen met hun bijzondere apparaten! Slimer het groene glibbertje, Venkman en Spengler die de spoken te lijf gingen en natuurlijk de marshmallow man! Oude bekenden, die tegenwoordig ook in een PLAYMOBIL jasje te vinden zijn!

Win een kerstverrassing van PLAYMOBIL!

Zie jij het wel zitten om iemand te verrassen rond de kerstdagen met een extra kerstverrassing? Let dan goed op! Wij mogen van PLAYMOBIL twee sets weggeven, dus we kunnen ook twee van jullie blij maken. Één liefhebber wint de Slimer en hotdogkraam en een andere liefhebber krijgt de Venkman en terror dogs! Hoe maak je kans?

  1. Volg Oh yeah baby op Facebook (Instagram mag ook).
  2. Like het bericht van deze winactie.
  3. Laat ons weten op de blog of op Facebook welk pakket jij graag zou willen winnen en waarom. Tag iemand die het ook verdient om een extra pakje onder de boom te hebben.

Wisten jullie trouwens dat je sinds kort ook hele toffe speelmatten kunt kopen om de PLAYMOBIL op uit te stallen en extra mooie avonturen te beleven? Super stoer!

Komende zondag worden de twee winnaars bekend gemaakt! De pakjes zijn dus niet op tijd voor de kerstdagen, maar erna iets onder de boom vinden is ook leuk toch? Veel succes allemaal!

Er zijn twee winnaars:
Jitske Cuperus-Walstra – Jij wint de Venkman and the terror dogs set!
Sary Verbeek – Jij bent de winnaar van Slimer en de hotdogkraam!
Gefeliciteerd allebei! Sturen mij jullie je adres toe? Dan gaan de pakjes na de kerst direct mee met de post! claudia@ohyeahbaby.nl