fbpx
Menu
Creatief / Kind zijn

Win een droomdeurtje naar keuze!

Heb je eerder deze week de blog voorbij zien komen over dat schattige droomdeurtje? Die deurtjes als poort naar een andere wereld, namelijk het Droombos? Dat bos waar elfjes en draakjes leven en die je kleine regelmatig kunnen komen opzoeken en boodschappen achter laten via dit deurtje?

Fantasie en pedagogie

Het concept is natuurlijk te gek! Het prikkelt de fantasie en is helemaal pedagogisch verantwoord. Kleintjes die een oppepper krijgen van hun kleine vriendjes uit een magische wereld. Vriendjes aan wie ze hun angsten kwijt kunnen en die ze steunen op de momenten die zij nodig hebben. Vriendjes die hun laten lachen en ze verrassen. Het deurtje kunnen de kinderen ook helemaal zelf stylen en versieren in het thema wat bij hen past. Een stoer draakje heeft misschien wel een fiets voor de deur staan en een lief elfje een bankje om de briefjes op te lezen die ze van jouw kleintje krijgt.

droomdeurtje oh yeah baby

Win een droomdeurtje naar keuze!

Zie je jouw kleintje al helemaal opgaan in die andere wereld? Tekeningen maken voor zijn nieuwe vrienden? Het Droombos vormgeven naar zijn of haar eigen fantasie? Let dan goed op, want hier kun je een droomdeurtje naar keuze winnen! Je kunt kiezen uit drie kleuren: roze, blauw of groen. Hoe maak je kans op het Droomdeurtje?

  1. Like de Facebook pagina’s van Droomdeurtjes en Oh yeah baby.
  2. Like het Facebook bericht van deze winactie.
  3. Laat ons weten in een reactie op de blog of op Facebook wat jouw wens zou zijn als je magische krachten had.

Heel veel succes allemaal! We maken de winnaar op zondag 4 december bekend. De winnaar is Renee Haenen-van Emmerik! Gefeliciteerd! Als je je gegevens mailt en de kleur van je keuze, dan komt het droomdeurtje zo snel mogelijk naar je toe! claudia@ohyeahbaby.nl