fbpx
Menu
Creatief / Kind zijn

Creatief en innovatief speelgoed van Kid O

Kinderen hebben van zichzelf al een enorm grote fantasie en goed inlevingsvermogen. Als je kinderen als speelgoedmerk weet te verrassen, dan heb je dat goed gedaan! Dit mooie merk maakt creatief en innovatief speelgoed en heeft het helemaal begrepen!

Fantasie en aantrekkingskracht

Dit merk laat veel over aan de fantasie van kinderen door hun strakke en simplistische vormgeving. Het speelgoed straalt rust uit, ondanks de frisse kleuren in combinatie met wit. De aantrekkingskracht is al merkbaar op mezelf, dus laat staan op kinderen!

innovatief speelgoed kid o oh yeah baby

Kid O voor je kiddo

Kinderen gaan graag op ontdekkingstocht. Naast het feit dat het leerzaam is, brengt het ze ook veel plezier. Bij Kid O hebben ze dit in het speelgoed verwerkt door verrassende elementen toe te voegen. Zo wordt de creativiteit en het ontdekken gestimuleerd. Een goed initiatief!

Creatief en innovatief speelgoed

Hoe stimuleren ze de kinderen dan, zul je misschien denken? Nou, door bijvoorbeeld het sorteren van verschillende vormen, die eigenlijk nóg mooier zijn als je ze door elkaar mixt! Of dieren waarbij je de bovenkant en onderkant onderling kunt combineren om zo je eigen creatie te kunnen maken. Door met een magnetische pen op een bord vormen te volgen en zo stiekem al te leren schrijven!

innovatief speelgoed kid o oh yeah baby

Of door de hide-and-seek disks, waarbij je steeds een ander gezichtje tevoorschijn laat komen. Door mooie karakters in de vorm van tuimelaars en grappige badspeeltjes. Er zijn te gekke blok-elementen, waarmee je de verschillende letters kunt bouwen, dus spelenderwijs kun je ze dan al het alfabet door het kleine neusje duwen ;-).

innovatief speelgoed kid o oh yeah baby

Prachtig speelgoed wat tot de verbeelding speelt, wat je kind verrast en ze stimuleert om te ontdekken. Daarnaast ziet het er ook nog gelikt uit, dus dit mag best door de woonkamer slingeren. Nou ja, soms dan… Een groot deel van de Kid O collectie is verkrijgbaar bij Bol.com vanaf €7,99.

innovatief speelgoed kid o oh yeah baby