fbpx
Menu
Decoratie / Thuis zijn

Top 10 kado’s voor de kinderkamer onder €50

Kado’s, kado’s, kado’s…. Ben je helemaal de kluts kwijt met al die lijstjes of heb je echt geen idee meer wat je moet kopen voor je oogappel? Denk dan ook eens aan kado’s voor de kinderkamer!

Kado’s voor de kinderkamer

De kindjes zijn allemaal zo lief dat we ze uiteraard stierlijk willen verwennen. Dat hoort er ook bij als ouder gelukkig! Iets leuk om mee te knutselen, een leuk spel, wat mooi speelgoed van hout wat lang mee gaat of een pyama? Allemaal super leuk natuurlijk, maar heb je ook al eens gedacht aan iets voor op hun kamertje? Daar hebben ze namelijk dagelijks plezier van! Denk eens aan een leuke wandhaak om die nieuwe schooltas of dat leuke jurkje aan op te hangen. Een leuke opbergmand misschien voor de verzameling knuffels of een mooie vlaggenlijn, omdat het met kinderen tenslotte altijd feest is. Een grappig kussen voor op hun bed of muurstickers om het kamertje wat op te frissen. Voor baby’s is een muziekmobiel of hangend mobiel voor boven hun bedje natuurlijk mooi entertainment.

Ferm Living

Voor jullie ging ik op zoek in de prachtige collectie van Ferm Living, het Deense design merk met een passie voor vakmanschap en eerlijke, pure materialen. Dit was uiteraard helemaal niet moeilijk, want hun collectie loopt over met mooie spullen, ook voor de allerkleinsten! Ondanks het design aspect heb ik 10 kado’s gevonden, waarbij je minder of een heel stuk minder dan €50 kwijt bent voor een mooi kado! Design hoeft tenslotte niet altijd de hoofdprijs te kosten… 😉

top-10-kados-voor-de-kinderkamer-oh-yeah-baby

1.Vlaggenlijn (ook in andere kleuren ) – €27,00
2. Kussen konijn – €40,00
3. Panda wandhaak – €17,00
4. Muziekmobiel wolk – €20,00
5. Opbergmand blauw (ook in andere kleuren) – €20,00 (klein) €47,00 (groot)
6. Vlag beer (ook in andere kleuren) – €20,00
7. Stokpaardje – €47,00
8. Opberger huis (ook in andere kleuren) – €47,00
9. Mobiel party – €40,00
10. Wolk muurstickers – €19,00

Al deze mooie kado’s zijn verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop MisterDesign. Ppsssttt, ze hebben ook leuke design kado’s voor volwassenen!