fbpx
Menu
Houten speelgoed / Kind zijn

Win de bijenkorf van Plan Toys x 2!

Heb je eerder deze week mijn top 15 van mooi houten speelgoed gespot? Toen heb ik al laten weten dat ik één van deze items weg mocht geven en vandaag weet je welk artikel dat is! De houten bijenkorf van Plan Toys! Je kunt hem niet alleen winnen, maar mag ook nog een exemplaar weggeven…

Plan Toys

Plan Toys is een prachtig merk met als basis ‘sustainable play’. Dit betekent dat het kinderen dichter bij de natuur brengt, door het gebruik van natuurlijke materialen. Ook stimuleert het merk kinderen op een creatieve manier en ontwikkelen ze speelgoed voor de verschillende leeftijden. Zo kun je spelenderwijs meehelpen met de ontwikkeling van je kleine. Ook werken ze binnen verschillende thema’s, zodat je bijvoorbeeld gemakkelijk iets kunt vinden om bijvoorbeeld te motoriek te stimuleren bij een kindje vanaf 2 jaar oud.

Bijenkorf van Plan Toys

Met deze zes honingraatjes en zes bijtjes kan je kindje leren tellen, maar ook de kleuren leren. Krijgt hij of zij het bijtje in zijn eigen honingraat (oftewel dezelfde kleur)? Door met de grote houten pincet de bijtjes te pakken ontwikkelen ze hun motoriek en zijn ze lekker geconcentreerd bezig!

Winnen die bijenkorf voor jezelf én een ander!

Ik mag van de webshop Blaboom niet één, maar twee gezinnen blij maken! Dat is deze tijd van het jaar natuurlijk extra leuk. Krijgen maar ook geven aan een ander die het verdient! Hoe maak je kans?

  1. Like Blaboom en Oh yeah baby op Facebook.
  2. Like het bericht van deze winactie.
  3. Laat ons weten in een reactie op de blog of op Facebook wie je blij wilt maken (door middel van een tag) en waarom!

Wie weet maken we jou en je zus, vriendin, de opvang van je kleine, collega of wie dan ook blij deze kerst met een leuk extra kado! Komende zondag maken we de winnaar bekend… De winnaars zijn: Yaël Bierhuizen en Daisy Bierhuizen-Goofers! Mail mij even jullie adressen, dan komen de bijtjes snel jullie kant op vliegen!