fbpx
Menu
Creatief / Kind zijn

Droomdeurtjes brengen de fantasie tot leven

Het is geen geheim dat kinderen een grote fantasie hebben. Het is te gek om te zien hoe ze van een kartonnen doos een huis maken en van een wasmand een boot of snelle auto. Een lege wc-rol is ook een verrekijker, armband en trompet en onder je nieuwe jurk hebben ze in een mum van tijd een tent gebouwd.

Droomdeurtjes

Deze schattige droomdeurtjes brengen de fantasie van je kind extra tot leven! Achter deze kleine deurtjes wonen namelijk elfjes en draken die af en toe bij je op bezoek komen. Achter het deurtje schuilt een magische wereld, waarin alles mogelijk is! ‘S nachts gaan de draakjes en elfjes uit vliegen en komen ze zo door het deurtje je kamer in gevlogen. Ze zorgen ervoor dat je lekker slaapt en mooie dromen hebt.

Contact met de elfjes en draken

Ook laten ze via de brievenbus soms een berichtje voor je achter, bijvoorbeeld als je iets spannend vind of als je iets goed gedaan hebt. Zo kun je ook zelf iets terugsturen door middel van een mooie tekening of briefje. Je kunt ze alles vertellen, want ze zijn er om je te helpen.

droomdeurtjes otis oh yeah baby

Pedagogisch aspect

Naast het feit dat deze deurtjes de creativiteit en fantasie stimuleren, zijn ze ook een steuntje in de rug voor kinderen. Het is natuurlijk een extra stimulans om uit het Droombos een briefje te ontvangen tijdens een zindelijkheidstraining, verhuizing naar een nieuwe kamer of de eerste keer naar school! Ook bij het verwerken van moeilijke situaties voor een kind kan dit een extra dimensie en hulp zijn.

Details

De droomdeurtjes zijn handgemaakt van hout en komen met een sleuteltje en brievenbusje. Je kunt kiezen uit een roze, blauw of groen deurtje. Hiernaast zijn er ook nog diverse accessoires verkrijgbaar. Hiermee kun je jouw deurtje helemaal aankleden naar je eigen smaak, compleet met gras, tuinhekje, bankje, een thee setje, voetstapjes, sterrenstof voor mooie dromen en ‘goed gedaan post’, een set met kaartjes vanuit het Droombos.

Een droomdeurtje heb je voor €24,99 en accessoires vanaf €1,00. Vind je het ook niet cute?