fbpx
Menu
Mama zijn / Mom life

Kerstshoppen voor het kerstdiner

Ben jij dit jaar de ‘gelukkige’ om het kerstdiner voor te bereiden? Ik ben er weer goed onderuit gekomen dit jaar, waar ik ook erg mijn best voor doe. Bij het idee alleen al krijg ik rode vlekken in mijn nek! Dat betekent niet dat ik niet met jullie meeleef. Sterker nog, ik help jullie een handje met kerstshoppen voor het kerstdiner!

Inspiratie

Dan heb ik het niet over boodschappen en recepten, want dat is niet mijn specialiteit. Schoenmaker, blijf bij je leest, is een toepasselijke uitspraak, waar ik mij graag aan houd! In dit geval betekent dit dus dat ik jullie ga voorzien van mooie inspiratie voor een originele gedekte tafel tijdens jullie kerstdiner! Design kerst cadeaus voor jezelf dus :-)!

Kerstshoppen voor het kerstdiner

De standaard gedekte tafels die kennen we nu wel, dus ik heb gekozen voor zachte kleuren in combinatie met goud! Zo krijgt het geheel toch een feestelijk tintje en schaf je geen items aan die je de rest van het jaar niet meer kunt gebruiken. We blijven toch Hollanders, dus praktisch zijn kan geen kwaad.

Gedekte tafel in design

Voor inspiratie ben ik niet bij de standaard winkels gaan kijken, want dat kunnen jullie zelf ook prima. Ik laat jullie graag nieuwe, mooie en verrassende producten zien en in dit geval zijn ze van bekende designers en merken. Misschien hebben jullie wel gehoord van Kartell, Muuto, Ferm Living  en Tom Dixon? Na deze blog in ieder geval wel!

kerstshoppen-voor-het-kerstdiner-collage-oh-yeah-baby-mister-design

1.Geglazuurd bord in groot en klein – Ferm Living – €30,00 of €25,00
2. Mrs. Napkins servetten 40 stuks – Ferm Living – €10,00
3. Set van 5 kleine schalen klein of groot – Tom Dixon – €97,00 of €138,00
4. Glazen vaas in 3 kleuren – Muuto – €99,00
5. Salade bestekset – Ferm Living – €47,00
6. Glazen karaf in 4 kleuren – Kartell – €56,00
7. Servetringen 4 stuks – Ferm Living – €47,00
8. Ronde kandelaar voor 4 kaarsen in groot of klein – Ferm Living – €129,00 of €69,00
9. Mr. Napkins servetten 40 stuks – Ferm Living – €10,00
10. Wijnglas in 4 kleuren – Kartell- vanaf €8,00

Ik ben benieuwd wat jullie vinden van dit sfeertje! Zelf zie ik me al helemaal zitten aan die prachtig gedekte tafel! Zonder gasten dan natuurlijk ;-).

Al deze mooie design accessoires zijn verkrijgbaar bij de webshop MisterDesign.