fbpx
Menu

Je leest het goed! Dit moet echt kinderfeets zijn! Amerikanen kunnen namelijk het Nederlandse woord ‘fiets’ niet echt makkelijk uitspreken. De Nederlandse ontwerper Oscar Mulder, woonachtig in San Francisco, kon geen mooi en kwalitatief goed loopfietsje vinden voor zijn zoontje Sebastiaan. Wat doe je dan als ontwerper? Dan ga je zelf aan de slag!

kinderfeets

Er waren wat eisen waar het loopfietsje aan moest voldoen. De instap moest laag zijn, zodat de kindjes gemakkelijk op kunnen stappen zonder te vallen. Zo zijn hun voetjes dichterbij de grond en voelen ze zichzelf zekerder. Hij voegde voetsteuntjes toe, toen hij zag dat zijn zoontje zijn voetjes kwijt wilde als hij eenmaal vaart maakte. Verder was een zadel met afneembare hoes erg praktisch om in de was te kunnen gooien en wilde hij banden die onmogelijk lek konden gaan. Er zitten dus banden onder die geen lucht nodig hebben, maar wel de vering hebben zoals een standaard luchtband. De banden zijn niet belastend voor het milieu doordat ze biologisch afbreekbaar zijn en de overige onderdelen zijn gemaakt van duurzaam snelgroeiend berkenhout. Voor elke verkochte ‘feets’ wordt er een boom geplant, dus het is een milieuvriendelijk artikel. Het zadel is verstelbaar en de positie tussen het zadel en stuur is ergonomisch bepaald voor de beste houding.

De ‘feets’ is verkrijgbaar in de vijf kleuren: rood, blauw, oranje, roze en zwart en is afgewerkt met krijtverf! Zo kunnen de kinderen zelf hun fiets versieren en hun creativiteit de vrije loop laten. Super stoer! Ze zijn geschikt van 2 tot 5 jaar oud en kunnen zeker meerdere rondes mee. Ik vind ze ontzettend mooi en het verbaasd mij ook niet dat dit ontwerp al verschillende design prijzen gewonnen heeft! Overal is aan gedacht, dus voor mij is de keuze voor een loopfietsje voor Otis snel gemaakt… Iedereen wil toch zo’n stoere fiets?! Wie weet kunnen we later in de week iemand blij maken… 😉

Dit te gekke product is verkrijgbaar in de webshop van Spelmaterialen. Hier verkopen ze trouwens onwijs veel mooie merken speelgoed van hoogstaande kwaliteit en ook nog super scherp geprijsd! Daar houden we van, dus neem gerust een kijkje!

Kinderfeets houten loopfiets – keuze uit zwart, rood, oranje, blauw, roze – €75,00

kinderfeets