fbpx
Menu
Kind zijn / Spelen & Spullen

Otis kan mijn rug op!

Nu wel ja! Namelijk in de draagzak WE van BabyBjörn! Sinds zijn geboorte loop ik al met een draagzak rond. Ik begon met de Miracle van hetzelfde merk. Ideaal met een kindje wat graag dichtbij je is en vooral met de reflux, zodat ik hem rechtop kon houden. Ondertussen is hij 15 maanden en hangt hij nog steeds in de draagzak. Ik moet zeggen dat ik hiermee best bekijks heb in mijn dorp in de Randstad. Ik zie wel af en toe een andere draagzak lopen, maar meestal alleen met echte kleine baby’s. Ik ben de enige die met een lange dweil rondloopt, maar ik vind het toch echt wel makkelijk. De laatste tijd vind ik het wat zwaarder worden, want hij is toch al bijna 9 kilo.

Nu mocht ik de BabyBjörn WE uitproberen! Waar je bij de Miracle de kleine op je buik draagt, kun je bij de We wisselen tussen buik en rug en laat dat nu echt makkelijk zijn nu hij wat zwaarder wordt! De draagzak kun je al gebruiken als ze net geboren zijn met het gezichtje naar je toe. Met 4 maanden kunnen ze in de lagere draagpositie in dezelfde houding en vanaf 1 jaar kunnen ze lekker op de rug. In het begin is het altijd even kijken hoe de draagzak in elkaar zit, maar als hij eenmaal op jou afgesteld staat is het easy peasy! Otis op mijn rug is een stuk minder zwaar en na wat testen gaat het draaien van buik naar rug ook gemakkelijk. Hij zit nog steeds ergonomisch verantwoord, comfortabel en kan heerlijk om zich heen kijken. Door de schouder en heupbanden wordt voor mij het gewicht verdeeld en heb ik Otis dichtbij me en mijn handen vrij. Heerlijk! Naast figuurlijk kan hij nu dus ook letterlijk mijn rug op!

BabyBjörn draagzak We – via Prenatal – €99,90

Babybjorn-collage