fbpx
Menu
Mama zijn / Verzorging

Wee Gallery heeft nu ook toffe XL swaddles!

Misschien kennen jullie het merk Wee Gallery al van de kussens of de babycards? Nu hebben ze ook toffe xl swaddles die perfect zijn als kraamkado!

Wee Gallery

Dit mooie merk is een echt familiebedrijf, wat gestart is door Sudya, graphic designer en haar man Dave, leraar. Toen ze hun zoon kregen, 14 jaar geleden, hebben zij zich compleet ingelezen in de ontwikkeling van baby’s. Ze leerden dat in de eerste 5 jaar van een kind de basis gelegd wordt voor de ontwikkeling van de rest van hun leven. Daar konden zij zich goed in vinden toen ze zich realiseerden wat zij al geleerd hadden in de eerste zes weken met een baby!

wee-gallery-swaddle-dots-stippen-hydrofiele-doek-little-wannahaves-utrecht-online-kopen-nederland-belgie_2

Baby’s tot 4 maanden oud

De eerste 4 maanden zien baby’s tot maximaal 40 centimeter en zijn ze aangetrokken tot gezichten en zwart-witte geometrische figuren. Met dit tweede in het achterhoofd zijn ze Wee Gallery gestart. Dat betekent dat ze alle producten uitvoeren in het zwart-wit en met eigen designs. Het resultaat is heel erg tof!

wee-gallery-swaddle-stars-sterren-hydrofiele-doek-little-wannahaves-utrecht-online-kopen-nederland-belgie

Collectie

De bekendste items uit de collectie zijn de art cards, witte kaarten met grafische dieren erop getekend. Ze zijn herkenbaar, maar toch ook speels door de herhaling in vormen. Op een wat latere leeftijd kun je ze gebruiken om de kleintjes te leren over dieren. Ze hebben ook toffe postkaarten met diezelfde dieren erop, goed voor iedere gelegenheid! Mooie monochrome dekentjes, keramisch servies met vrolijke koppies, mobielen voor boven de box, kussens, posters, nesting dolls, een te gekke groeimeter en ander speelgoed en decoratie spul voor de kinderkamer! De moeite waard om even een kijkje te nemen!

wee-gallery-swaddle-wild-animals-hydrofiele-doek-little-wannahaves-utrecht-online-kopen-nederland-belgie

Toffe XL swaddles

Nu zijn daar ook mooie XL swaddles aan toegevoegd met 4 verschillende prints! Je kunt kiezen voor dots, altijd goed en mijn secret crush. Ook zijn er wilde dieren, mooie sterren en een bomen print. Uiteraard allemaal in het kenmerkende zwart-wit. Ze zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en extra groot. Met de afmeting van 120 cm x 120 cm zijn ze ideaal om te gebruiken als inbakerdoek voor de echte mini’s! Mijn kleine aapje vond dat in ieder geval heerlijk! Naast inbakerdoek, zijn deze swaddles natuurlijk multifunctioneel. Handdoek, zonbeschermer over de kinderwagen heen, speelkleed voor op het gras en je kunt jezelf en je kind eronder verstoppen bij het geven van borstvoeding!

De verpakking vind ik helemaal te gek, met het leuke snoetje erop en de schattige oortjes. Een perfect kraamkado toch?

De Wee Gallery XL swaddles zijn verkrijgbaar bij Little Wannahaves voor €28,50.

wee-gallery-swaddle-trees-bomen-hydrofiele-doek-little-wannahaves-utrecht-online-kopen-nederland-belgie