fbpx
Menu
Decoratie / Interieur accessoires / Thuis zijn

Houdt mister snake Otis in zijn bed?

Slapen is een woord wat voor mij een bijna hemelse betekenis heeft. Niet omdat dat het liefst de hele dag zou doen, daar ben ik veel te druk voor. Gelukkig heb ik ook een veel te leuk leven om alleen maar in mijn bed te willen liggen. Een goede nachtrust is hier schaars. Een goede nacht is voor mij al van 0:00-6:00, waarbij ik 2-3 keer kort mijn bed uit moet. Best ernstig…

mister snake ferm living oh yeah baby

Otis en slapen

Otis zal het vast erg goed kunnen, al heb ik daar nog weinig van gemerkt. Hij heeft een heerlijk bed, super leuke dekbedovertrekken, zijn knuffeltjes, een leuk kamertje en er worden geen raves gegeven in huis als hij op bed ligt. Als hij wakker is ook niet trouwens. Je zou zeggen dat alle ingrediënten er zijn voor een goede nachtrust.

Uit bed vallen

Sinds Otis een nieuw bed heeft (oktober), gebeurt het nog regelmatig dat hij mij roept en dat hij dan verdwaast naast zijn bedje zit. Oeps, weer uit bed gekukelt! Hier moesten we dus iets op verzinnen… Iets wat praktisch is, maar natuurlijk ook iets wat er te gek uit ziet! Ik ging op onderzoek uit.

mister snake ferm living oh yeah baby

Mister snake

Na wat speurwerk en graven in mijn geheugen kwam ik uit bij de slang Mister snake van Ferm Living! Deze slang van 1.80 lang kan perfect langs de rand van zijn bed liggen, is van een goede kwaliteit en ziet er natuurlijk te gek uit! Een mooi kleurrijk maar toch subtiel design, met grote ogen en een tong. Super leuk natuurlijk om ook mee door het huis te zeulen en te kroelen. Oké en ook om mee te worstelen in het geval van mijn peuter! Hij staat erg decoratief in zijn kamer en deze slang is zo stoer, dat hij best van mij in huis mag rondslingeren! Zal deze mister snake mijn Otis in zijn bed houden?

mister snake ferm living oh yeah baby

Ferm Living wordt ontworpen door Trine Andersen en deze te gekke Mister snake is verkrijgbaar bij MisterDesign voor €106. Naast de gekleurde variant die wij hebben, zijn er ook twee grijze opties waar je uit kunt kiezen. Er zijn ook veel andere leuke kinderkussens in de shop, dus neem gerust een kijkje!