fbpx
Menu
Buitenspeelgoed / Kind zijn

Design schommel die je overal kunt ophangen

Vroeger had ik een schommel. Niet zo’n fancy design schommel als deze, maar een grote, rode schommel. Hij stond in de tuin en ik heb er behoorlijk wat uren op doorgebracht.

Schommelen

Schommelen vind ik nog steeds heerlijk. Je zweeft door de lucht, net alsof je vliegt. Als ik met mijn peuter in de speeltuin ben vind ik de schommel nog steeds leuk. Het geeft een rustgevend gevoel, even je hoofd leegmaken. Otis deelt mijn mening gelukkig, dus we hebben al enkele schommeluren erop zitten!

design schommel la clinica oh yeah baby

Design schommel

Deze design schommel heeft Spaanse roots en is van het merk La Clinica. Dit mooie en simpele ontwerp bestaat uit gelamineerd hout met naturel afwerking, een stevig touw om alles bij elkaar te houden en een waterafstotend kussen, wat je erin kunt bevestigen. Het ontwerp is geschikt voor binnen en buiten, dus in de zomerperiode kun je hem aan de boom in de tuin bevestigen en in de winter aan het plafond.

Mogelijkheden en details

De schommel is verstelbaar voor verschillende hoogtes van 2.40 meter tot en met 3.10 meter hoog. Naast het naturel hout, kun je kiezen voor een wit of een zwart touw en zijn er 8 verschillende kleuren kussens. Je kunt hem dus aanpassen naar jouw smaak! Ben je gek op donkere (en praktische) kleuren, dan kom je uit bij bordeaux, donker groen of donker blauw. Kan het jouw niet fel en gek genoeg, dan is rood of neon geel voor jou een betere keuze. Ben je op zoek naar iets lichters, dan kom je uit bij wit, zacht roze of mint. De schommel is geschikt vanaf 6 maanden tot en met 3 jaar oud.

design schommel la clinica oh yeah baby

Alle schommels worden met de hand gemaakt en aangezien het een design product is, kun je wel raden dat ze niet goedkoop zijn. Gelukkig wordt de schommel daarentegen binnen Europa gelukkig gratis verzonden. Voor deze design schommel betaal je, niet schrikken, €210,00. Hij is verkrijgbaar in de La Clinica webshop. Voor die prijs schommel je wel in stijl ;-).