fbpx
Menu
Mama zijn / Mom life

Wat eten we vandaag? vraagt deze verwende mommy

Nooit was ik een echte keukenprinses. Koken was iets, waarvan ik dacht dat ik wel middelmatig presteerde. Soms was het lekker, soms tja, laten we het op eetbaar houden. Wel ben ik gek op lekker eten en ik ben sinds 2,5 jaar ontzettend verwend in de keuken… Wat eten we vandaag?

Privé kok

Toen liep ik namelijk een man tegen het lijf, met kookkunsten waar een chefkok een puntje aan kan zuigen. Say what?! Het is niet eens zijn beroep, maar hij heeft echt gevoel voor smaken en ingrediënten. Ook al is er in mijn ogen niets in huis, hij maakt iets waarvan ik stijl achterover sla. Geen potjes, sausjes of zakjes komen eraan te pas, alles is vers en home made! Laat ik nu echt goed zijn in eten! In koken iets minder…

wat eten we vandaag

Paniek in de keuken

Mijn partner is niet altijd aanwezig rond etenstijd. Je snapt dat dan de paniek toeslaat… Wat moeten we in hemelsnaam eten? Dat handjevol gerechten wat ik nog weleens maak, dat kennen we nu wel. Ik eet tegenwoordig zo lekker, dat ik echt niet meer kan aankomen met die pasta pesto (daar wordt ik thuis serieus mee gepest) of pasta spinazie. Wat eten we vandaag? Uuhhmmm…. ik heb geen idee! Ik moet eerst iets verzinnen (vaak receptjes online) en dan nog naar de winkel. Tegen de tijd dat ik thuis ben, heb ik eigenlijk al geen zin meer, met die 35 weken babybuik. Maar goed, we moeten toch eten en graag gezond!

Wat eten we vandaag? Marley Spoon!

Aangezien mijn inspiratie voor avondeten nogal achterwege blijft de laatste tijd en de maaltijd boxen je om de oren vliegen, leek het mij leuk om er ook één uit te testen. Het leek mij een uitkomst: inspiratie, easy én wie weet kan ik HEM nu eens een keer verrassen met een smaakexplosie! Zeg nu zelf, wij drukke mamma’s willen graag lekker, gezond, snel en gemakkelijk! Ik koos voor Marley Spoon, door de verrassende combinaties aan ingrediënten, gebruik van verse en seizoensproducten én het zelf kunnen kiezen van de maaltijden. Met een paar klikken maakte ik mijn keuze en kon ik het bezorgmoment bepalen. De doos kwam gekoeld aan en de ingrediënten waren precies afgepast, zodat je niets hoeft weg te gooien. Let the cooking begin!

wat eten we vandaag

Koken met sterren

De handige recepten kaarten lieten stap voor stap zien wat er moest gebeuren, waardoor je eigenlijk niet de mist kunt ingaan. Top! Het gerecht, pizza met vijgen, tomaat, mozzarella en salade met walnoten en rode ui, duurde 30 minuten om te bereiden, dus dat was perfect. Heel eerlijk, we hebben gesmuld! Verrassende smaak en gemakkelijk  te bereiden. Later in de week was de venkel-citroen risotto aan de beurt. Weer durfde ik het aan en weer was het een succes! Easy peasy: bestellen, het recept volgen en gaan met die banaan. Niet meer hoeven denken wat je moet eten die dag, verse ingrediënten en alles wordt thuis bezorgd.

wat eten we vandaag

Verwennerij voor jou en mij

Deze verwende vrouw is het dus goed bevallen! Als je een weekje in het vooruitzicht hebt, waarvan je denkt: dit wordt druk, dan is het echt een uitkomst. Weet je wat het leuke is? Ik mag jullie verwennen met een speciale kortingscode! Gebruik tijdens je bestelling code 25OHYEAHBABY en je krijgt via team Oh yeah baby €25 korting als nieuwe klant! Dat betekent twee verse maaltijden thuis bezorgd voor €11 voor twee personen! Eet smakelijk!

Meer mom life verhalen óf inspiratie voor leuk kinderservies? Je vindt het allemaal de blog!