fbpx
Menu
Mama zijn / Voor mama

UNBEGUN: handgemaakte tassen van Amsterdamse marktzeilen

Vrouwen en tassen, het blijft een dingetje. Dan heb je ook nog de variant ‘moeders’ en tassen. Als je dacht dat vrouwen en tassen al een lastige combinatie was, dan heb je als moeder zijnde nóg een extra uitdaging erbij!

handgemaakte-tassen-unbegun-blauw

Tas van een moeder
De tas van een moeder moet voor mij aan drie voorwaarden voldoen:

  • Er moet aardig wat in kunnen, want je hebt altijd luiers, snacks en drinken bij je. Voor je kind uiteraard, jezelf vergeet je standaard dus hang je uiteindelijk aan het rietje van je kind voor een restje vocht.
  • Hij moet dicht kunnen om gênante momenten te voorkomen. Als moeder is bijvoorbeeld boodschappen doen met een kind en kinderzitjes op de fiets vergelijkbaar aan een sessie mudmasters, aangezien jij je in allerlei bochten wringt met een tas aan de schouder, wat gewoon moet kunnen doen natuurlijk, zonder dat je halve inboedel op straat ligt (vooral tampons hebben die neiging).
  • De tas moet er mooi en stoer uitzien en mag absoluut niet lijken op een luiertas. Ja sorry, maar deze zijn in 98% van de gevallen afzichtelijk en de leren variant die dat niet is, is dan weer onbetaalbaar.

handgemaakte-tassen-unbegun-oranje-caravan

UNBEGUN: upcycling
Er is een Amsterdams tassenmerk wat aan al deze eisen voldoet: UNBEGUN! Gebruikte marktzeilen krijgen een tweede leven en worden omgetoverd tot de ideale tas, ook voor moeders! De verschillende varianten zijn ieder vernoemd naar een andere markt en doordat het stuk voor stuk handgemaakte tassen zijn is iedere tas uniek. Het materiaal heeft een stoere en oersterke uitstraling en draait zijn hand niet om voor een lekkende-anti-lek-beker of een hap zand! Een lapje erover en klaar! Deze stijlvolle tassen zijn door de toffe kleurstellingen perfect te combineren met goede basics en gaan jaaaaaaren mee!

Duurzaam, praktisch, oersterk én een tas waar je mee gezien mag worden! De verschillende modellen en accessoires zijn verkrijgbaar in de UNBEGUN webshop vanaf €25,00 voor een portemonnee en vanaf €45,00 voor een tas. Wil je een andere kleur? Geen probleem! Geef het even door en hij wordt op maat gemaakt voor je. De perfecte must-have voor urban moeders!

Guess what… Heb je iets moois op het oog, gebruik dan de kortingscode ‘ohyeahbaby’ voor 15% korting! Geldig tot 27 mei 2016

handgemaakte-tassen-unbegun-blauw-wit