fbpx
Menu
Decoratie / Interieur accessoires / Thuis zijn

Beren dekbed van Tellkiddo!

De uitdrukking ‘slapen als een baby’ heb ik nooit begrepen, kijkende naar mijn eigen exemplaar. Of ze nu wel of niet slapen, ze mogen wel onder een mooi dekbed liggen! Die heb ik voor je gevonden!

Beren dekbed
Tellkiddo, die van de stoere opbergzakken met herkenbare berentoetjes, hebben nu in twee verschillende maten een beren dekbed toegevoegd. Hoe cute!? De gezichtjes zijn over de hele dekbedhoes geprint en het kussensloop is aan twee kanten te gebruiken. Aan de ene kant is het beertje wakker en aan de andere kant heeft het beertje zijn oogjes dicht. Wellicht een goede tactiek om duidelijk te maken dat als de beer zijn ogen dicht heeft, dus dat het echt tijd is om te gaan slapen. You never know, right?

Details
Bij het kleinste formaat heeft het dekbedovertrek een afmeting van 110 cm x 125 cm en het kussensloop is 55 cm x 35 cm. Zijn grote broer heeft het standaard formaat van een éénpersoons dekbedovertrek met 150 cm x 200 cm. Door de strakke vormgeving past deze mooie dekbedset in veel verschillende kinderinterieurs. Beide maten zijn verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop PSikhouvanjou.

Beren dekbed – klein – €44,95
Beren dekbed – groot – €79,95

beren-dekbed-tellkiddo-2