fbpx
Menu
Mama zijn / Mom life

Borstvoeding geven: zij doen het ook!

Wat is dat borstvoeding geven toch een ding aan het worden. Natuurlijk mag iedereen daar een mening over hebben, we leven tenslotte in een vrij land. Daarom zou ik zeggen: doe lekker wat je wil! Eet je kindje goed met borstvoeding? Laat je vooral niet afschrikken door anderen. Je hoeft die melkkanonnen niet bij een ander onder zijn neus te duwen natuurlijk, maar je kind te eten geven, daar kan ik mij niet bij voorstellen dat iemand daar een bezwaar tegen heeft. Lukt borstvoeding geven niet, dan zijn er gelukkig alternatieven, al kan ik mij goed voorstellen dat het een teleurstelling kan zijn.

Statement
Ik heb zelfs borstvoeding gegeven toen ik nog in Dubai woonde, waar je bij wijze van spreken al een waarschuwing kunt krijgen voor blote benen in het openbaar. Zolang je het respectvol doet heeft niemand daar een probleem mee. Deze prachtige sterren hebben ook gekozen voor borstvoeding en hoewel het er bij mij nog nooit zo glamourous heeft uitgezien, wilde ik jullie deze mooie foto’s niet onthouden. Beroemde vrouwen die hun kind borstvoeding geven en een statement maken. Van onze eigen Doutzen tot Alyssa Milano en Miranda Kerr tot Pink, allemaal zijn ze er trots op dat ze borstvoeding geven. Het is toch prachtig dat de natuur dit zo geregeld heeft?

borstvoeding Doutzen

doutzenkroes-o1nD

borstvoeding alyssa milano

alyssa milano

borstvoeding olivia wilde

natalia

mirandakerrbreastfeeding-c35V

borstvoeding miranda kerr

gisele

pinkbreastfeeding-iscC

jamie king