fbpx
Menu
Kind zijn / Spelen & Spullen

Kokeshi dolls van Sketch Inc

Oh wat zijn ze leuk! En herkenbaar! Nu kun je jouw kleine op speelse wijze laten kennismaken met je persoonlijke helden! Fashion lovers kiezen Karl of Coco, kunstliefhebbers gaan voor Frida of Salvador, muziek freaks gaan voor Prince of Ziggy… Je kunt zelfs je eigen icoon óf gezin laten customizen!

Bekende figuren
Becky Kemp is de designer en oprichter van Sketch Inc en loopt van kids af aan al met haar tekenblok onder haar arm, om hierin al haar wilde ideeën uit te werken. Zo bedacht ze ook deze mooie houten kokeshi dolls, die ze met de hand beschildert in haar studio in Engeland. Ik vind het heel erg knap dat alle poppetjes duidelijk haar handschrift hebben en je toch gelijk herkent welke bekende figuur ze heeft nagemaakt. Herken jij ze allemaal?

Customizen
Ook kun je in de shop kiezen voor een blanco exemplaar, of twee of de samenstelling van je gezin. Als je haar foto’s en namen doorstuurt, dan maakt ze unieke exemplaren voor je! Heel erg leuk voor je beste vrienden die gaan trouwen om ‘zichzelf’ te geven als kado, of aan je wederhelft zijn of haar favoriete tekenfilmfiguur uit de kindertijd! Jullie eigen gezin na laten maken is natuurlijk ook te gek! Het staat fantastisch in huis en is super leuk voor de kinderen om mee te spelen!

De poppetjes zijn 15,5 cm hoog en verkrijgbaar vanaf £35,00 in de Sketch Inc webshop. De Nederlandse webshop Blöjor & Mjölk heeft er ook een aantal voor €34,95.

kokeshi-dolls-sketch-inc