fbpx
Menu
Creatief & Inspiratie / Thuis zijn

Hangende wieg van Little Hedonist

Voor deze stijlvolle hangende wieg in boho stijl hoef je niet ver te zoeken. Het merk Little Hedonist is namelijk hartstikke Nederlands en maakt deze wiegen met de hand!

Wiegen
In deze mooie hangende wiegen zal een kleintje zich heerlijk thuis voelen, omdat je natuurlijk gemakkelijk de wiegende beweging die het al die maanden in de buik gevoelt heeft na kunt bootsen. Door het open karakter kunnen ze toch om zich heen kijken en voelen ze zich niet opgesloten. Wat natuurlijk ideaal is aan een hangende wieg is dat je hem gemakkelijk door middel van een extra oog of goede standaard kunt verplaatsen naar bijvoorbeeld de woonkamer. Ze zijn handgemaakt en ik vind ze echt dat lekkere losse boho sfeertje hebben, super mooi!

Nieuw merk
Ze gebruiken voor hun producten alleen maar natuurlijke materialen en naast deze prachtige wiegen hebben ze ook kleding, mooie schapenvachten voor op de grond en hydrofiel doeken. Alles met als uitgangspunt vrijheid: om te bewegen, om de wereld te ontdekken of om je woonomgeving eigen te maken.

Details
Deze heerlijke, handgemaakte en hangende wieg is verkrijgbaar in vier kleuren: grijs, wit, zwart en multicolour en kost €189,95 in de Little Hedonist webshop.

hangende-wieg-little-hedonist

Pic credits: Instagram little.hedonist