fbpx
Menu
Mama zijn / Verzorging

2020’s mooiste adventskalender: The Body Shop!

Ben jij gek op duurzame en natuurlijke producten en doe je graag iets extra’s voor een ander? Dan heb ik een hele leuke tip voor je, waarmee je direct de magie van kerst in huis haalt… De mooiste adventskalender van dit jaar is namelijk van The Body Shop!

De magie van Kerst

De magie van kerst zit hem natuurlijk helemaal niet in dure cadeau’s onder de kerstboom. Het gaat om samenzijn met de mensen die je het liefste vind en mooie tradities in leven te houden. Voor mij is dat bijvoorbeeld met het gezin op pad gaan om een kerstboom te halen en vervolgens deze in huis op te tuigen. De kinderen helpen mee, er staat een kerstfilm aan op de achtergrond, we drinken warme chocolademelk en genieten van de gezellige lichtjes in huis. Nog zo’n traditie is om met de eerste sneeuw van het jaar (meestal ’s nachts) iedereen uit bed te halen en dik aan te kleden voor een wandeling buiten in de verse, krakende sneeuw. Dat zijn de dingen die je je later herinnerd en die zijn het meest waardevol.

mooiste adventskalender

Kerst vier je samen

Juist in deze afstandelijke tijden, is het mooi om kerst samen te vieren. Leg een cadeautje bij iemand voor de deur als verrassing, stuur een lief berichtje per post of bak iets lekkers voor iemand die wel een oppepper kan gebruiken. Proberen om die afstand kleiner te maken, is een mooi gebaar. Op ieder moment van het jaar, maar helemaal met kerst voor de deur! Laten we proberen dat niemand zich alleen voelt, door iets extra’s voor een ander te doen! Ik heb een hele mooie tip voor je…

De mooiste adventskalender van 2020

Adventskalenders hadden altijd iets magisch voor mij als kind. Het geheimzinnige van iedere dag een deurtje open maken en kijken wat erachter verstopt zat. Het aftellen naar die leuke dagen die het jaar ten einde brengen. Ik keek er echt naar uit om iedere dag weer even dat momentje te hebben om stil te staan bij het toeleven naar iets leuks: de magie van kerst.

Dit jaar heeft The Body Shop drie te gekke adventskalenders gelanceerd, die echt FAN-TAS-TISCH zijn… Het design is prachtig en helemaal in de stijl van de huizen in het Engelse Brighton, waar Anita Roddick (de pionier van natuurlijke én duurzame verzorgingsproducten) 44 jaar geleden The Body Shop oprichtte. Iedere adventskalender is letterlijk tot de nok aan toe gevuld met de meest heerlijke en verrassende verzorgingsproducten. Echt de perfecte, duurzame en natuurlijke traktatie voor jezelf én een ander. Deze mooiste adventskalender kun je natuurlijk cadeau doen, maar je kunt de inhoud ook delen. Er zit tenslotte genoeg in om verschillende mensen blij mee te maken!

the body shop adventskalender

The Body Shop en Fier

Deze kerstperiode kun je nog iets extra’s doen voor een ander, terwijl je jouw kerstinkopen doet bij The Body Shop. Dit jaar is The Body Shop namelijk een samenwerking gestart met Fier, een Nederlandse organisatie die opvangcentra’s heeft opgezet voor vrouwen die slachtoffer zijn geworden van uitbuiting, huiselijk geweld en misbruik. Bij iedere aankoop in de maanden november en december draag je bij aan een nieuwe opvanglocatie, een prachtig initiatief! Deze kwetsbare groep verdient onze steun en het is natuurlijk te gek dat een organisatie als The Body Shop, die staat voor het maken van een positief verschil, zich hieraan verbind. In twee maanden tijd kan er echt een verschil gemaakt worden en hier kunnen wij met zijn allen aan bijdragen.

Heb jij een favoriet product van The Body Shop, wat je gaat aanschaffen in deze actie periode? Of verwen je jezelf of een ander met zo’n te gekke adventskalender? Wij gaan hier vanaf december iedere dag een doosje open maken en ik ben benieuwd of mijn kinderen dat net zo bijzonder vinden als ik vroeger…

Meer lezen over natuurlijke verzorging? Je leest het op de blog!

kerstinkopen goede doel