fbpx
Menu
Kind zijn / Spelen & Spullen

De stoerste wishbone!

Fietsentik: check! Waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Ik fiets toch echt niet dagelijks, ook geen lange stukken en ik doe het zeker niet als sport. Ik heb gewoon iets met fietsen, mijn hele familie trouwens. We hebben er allemaal veel! Persoonlijk heb ik er 3: een moederfiets, een ‘goede’ fiets voor lange stukken (wat niet vaak voorkomt overigens) en een oude fiets, oftewel de bus-fiets. Als ik met de bus op pad ga, dan gebruik ik de bus-fiets. Als deze gestolen wordt of er gaat iets kapot, dan is dat ook erg, maar minder erg dan een nieuwere fiets, snap je? Otis heeft met 14 maanden ook al een loopauto en een loopfiets. Je moet er vroeg mee beginnen, nietwaar?

Make a Wishbone
Nu kwam ik de wishbone tegen en deze is toch helemaal fantastisch?! Ze zijn te gek qua design en staan zelfs super in je interieur. Door het creatieve ontwerp kan hij lang mee, want je start met een lage driewieler: fase 1. Het kleintje trappelt een beetje met de beentjes en kan niet omvallen. Als je kindje stabieler gaat lopen dan verbouw je hem tot lage tweewieler: stap 2, waarbij ze zelf hun balans moeten gaan vinden, maar nog steeds veilig met beide beentjes op de grond staan.  Bij stap 3 draai je het frame om en zet je het zadel hoger tot een stoere hoge tweewieler. Deze zomer wordt er zelfs een kit met pedalen uitgebracht, om hem om te toveren tot een echte fiets! Vanaf 12 maanden tot 5 jaar kunnen ze ermee uit de voeten, is dat niet top? De wishbone groeit dus letterlijk mee met je kind en ze zijn ook nog super duurzaam, wat wil je nog meer? Met deze fiets ben je toch de held van de straat?

Wishbone bike vanaf €158,89 bij Planethappy

Wishbone-collage