fbpx
Menu
Interieur accessoires / Posters / Thuis zijn

Stoere dierenposters voor stoere kleuters!

Zoals jullie misschien hebben kunnen lezen zijn we hier druk met ‘verbouwen‘. Er kwam een extra muur in huis om een nieuwe kamer te maken voor Otis, maar dat had toch wat meer voeten in de aarde dan ik in eerste instantie dacht… Nu zijn we aan het afronden, wat betekent dat het tijd is voor de afwerking en styling! Eindelijk heb ik de perfecte stoere dierenposters gevonden voor op zijn nieuwe kamer!

stoere dierenposters

stoere dierenposters

Otis heeft een nieuwe kamer!

Jawel, als je grote broer wordt, dan krijg je een kamer voor grote broers! Bij sommigen is dit misschien een nieuw bed of nieuwe look, maar in ons geval kwam er een kleine verbouwing aan te pas, om een extra kamer te creëeren… Meneer krijgt dus een grotere kamer en zijn juniorbed (zie hier mijn inspiratie voor stoere peuterbedden) werd omgeruild voor een éénpersoons hoogslaper van steigerhout! Het is een op maat gemaakt bed, dus eronder zitten grote kasten. Ideaal als je niet zoveel bergruimte hebt! Er komt een mooi meubel in zijn kamer te staan van het Nederlandse Qboo (waarover later meer) én we zijn zijn kamer natuurlijk leuk aan het aankleden!

stoere dierenposters

stoere dierenposters

Stoere dierenposters

Er zijn zoveel leuke kinderposters, dat ik bijna niet kon kiezen en er niet uitkwam. Dat is natuurlijk het risico van het bloggers-vak. Je ziet zoveel leuks, dus oneindig veel keuze! Zie hier een selectie van mijn poster favorieten. Met deze blog voeg ik daar nog een favoriet aan toe, want dit was voor mij de ontdekking van afgelopen week!

stoere dierenposters

stoere dierenposters

Ashley Percival posters

Deze Engelsman is een ontzettend creatieve illustrator en zijn stijl wordt gekenmerkt door dieren met een attitude. Stoere dieren met een brilletje, vogel op hun arm, staand op een skateboard, klaar om de hoogste golf te pakken met hun surfplank of op tandem avontuur met hun vrienden! Tijgers, krokodillen, giraffen, dino’s, beren, uilen, zelfs een luiaard, you name it en Ashley heeft het getekend! Nu kon ik natuurlijk weer niet kiezen…

stoere dierenposters

stoere dierenposters

Stoere dieren posters kopen

Mijn oplossing? Er meerdere bestellen! Otis krijgt dus een kleine collage in een set van vier. Super stoer voor stoere kleuters dus! Waar ik deze posters gevonden heb? Bij de webshop Junique, waar ik overigens nog veel meer leuke posters voor op de kinderkamer voorbij zag komen… We moeten natuurlijk nog even afwachten wat voor kadootje we krijgen bij ‘Oh yeah baby twee’, maar wellicht kijk ik voor de babykamer ook wel even hier. De prijzen zijn namelijk ook erg aantrekkelijk! Voor een 20 x 30 cm print (soort A4) betaal je slechts €12,99, een 30 x 45 cm print kost je €18,99 en het grootste formaat 40 x 60 cm is slechts €24,99. Een leuke prijs toch?

Deze stoere dierenposters van Ashley Percival bestel je in de Junique webshop.