fbpx
Menu
Kindermeubels / Thuis zijn

Qboo kindermeubels: FUN én functioneel!

Kinderen maken van een kartonnen doos een huis en zijn er uren zoet mee. Dat is de basis achter dit nieuwe merk! Qboo kindermeubels ontdekte ik op de negenmaanden beurs en ze maken kindermeubels fun én functioneel!

kindermeubels spelen

Dé ontdekking van de negenmaanden beurs

Vorige week was ik aanwezig op de negenmaanden beurs. Hier zag ik ontzettend veel grote trolley’s en grote buiken rondlopen. Allemaal op zoek naar de mooiste spulletjes en leukste koopjes. Vanuit Oh yeah baby ben ik hier ook uiteraard bij, want het is belangrijk om op de hoogte te blijven en ik spot natuurlijk graag de nieuwste en mooiste producten voor jullie. Het merk wat ik jullie vandaag laat zien was voor mij echt de ontdekking van de beurs! Een nieuw merk aan kindermeubels die daar als eerste met een klapper gepresenteerd werd.

kindermeubels spelen

Qboo kindermeubels: fun én functioneel

Qua presentatie was er eerlijk gezegd niet veel nodig, want de kindermeubels zelf spraken voor zich en deden het werk. Bij dit nieuwe merk staat de ontdekkingstocht en fantasie van kinderen centraal. Als er hier thuis een grote kartonnen doos binnenkomt, dan mag deze absoluut niet weg! Otis kruipt er als eerste in om er een boot of grot van te maken. Kinderen hebben een rijke fantasie en deze wil Qboo met hun te gekke meubilair stimuleren!

kindermeubels spelen

Kindermeubels om mee te spelen

Wat dacht je bijvoorbeeld van een groene jeep, waar je dus echt in kunt zitten met een stuur erin? Compleet met takel achterop? Om te spelen is het al super stoer natuurlijk, maar als je de panelen openmaakt, vind je ook nog een ruime kast! Of is je kleine gek op de ruimte? Dan kan er een reuzegrote raket op het kamertje komen te staan, waarmee hij denkbeeldig langs de maan en de planeten suist! Ook wel handig, dat het een kast is om spullen mooi uit te stallen. Voor echte prinsessen is er een beauty van een koets gemaakt, waar ze ook weer echt in kunnen zitten en vanachter de deurtjes naar hun publiek kunnen zwaaien. Ook dit is stiekem een kast… Ook is er een brandweerauto vermomt als kast en zijn er stoeltjes en tafeltjes in de letters van het alfabet!

kindermeubels spelen

Qboo = kwaliteit voor schatjes

Een te gekke collectie, die ik jullie MOEST laten zien! Het ene meubelstuk is nog leuker dan het andere! De naam kan ik jullie ook nog wat over vertellen. De letter Q staat voor quality, oftewel kwaliteit. De twee papa’s achter dit merk zijn echte meubelmakers, die de kwaliteit en duurzaamheid voorop hebben staan in hun ontwerpen. Het woordje ‘Boo’ betekent natuurlijk schatje. Hoge kwaliteit voor schatjes dus!

Welk artikel van de Qboo kindermeubels is jullie favoriet? Ik denk dat Otis wild wordt van de Jeep…. Of de brandweerauto…. Of de helikopter!

Meer kindermeubel inspiratie? Je vindt het op de blog!