fbpx
Menu
Mama zijn / Verzorging

Jouw kleine ster in een ster slaapzak!

Je eigen baby is natuurlijk het schattigste wat er ooit op aarde bestaan heeft. Gelukkig heeft iedere ouder ook gelijk! Wat nóg schattiger is, is misschien je kleine ster in deze ster slaapzak!

Wish upon a star

Je wens is uitgekomen, er is een prachtige baby waar jullie voor mogen zorgen. Je eigen kleine ster waar heel jouw wereld omheen draait. Deze schattige ster slaapzak is natuurlijk te cute voor je kleintje om in te slapen en in naar buiten te gaan in deze tijd van het jaar!

ster slaapzak babybites oh yeah baby

Babybites haai voetenzak

Het Spaanse merk Babybites heeft grote bekendheid vergaard met de bijna iconische voetenzak van een haai. Hier schreef ik al eerder over, de voetenzak die heerlijk comfortabel is en tegelijkertijd natuurlijk ook super komisch! Deze is inmiddels in ontzettend veel kleuren uitgevoerd en tegenwoordig ook in leuke prints verkrijgbaar.

voetenzak-haai-babybites-oh-yeah-baby

Babybites ster slaapzak

Je kleine sterretje moet er ’s nachts en overdag als jullie naar buiten gaan natuurlijk heerlijk en comfortabel bij liggen. Heb je deze fantastische ster slaapzakken al gezien? Ze zijn helemaal ingepakt en via de openingen bij de handjes kun je er nog goed bij. Lekker warm, met een handige opening van voren en het ziet er natuurlijk te cute uit.

Details

Deze ster slaapzakken van Babybites zijn verkrijgbaar in twee maten en zijn echt alleen geschikt voor de allerkleinsten. Maat S kun je gebruiken van 0 tot 3 maanden oud en van 4 tot 7 maanden oud kies je voor maat M. Als ze eenmaal actief worden en gaan kruipen, dan zou ik deze zakken niet meer gebruiken, maar tot die tijd kom je hiermee de winter wel door!

ster-slaapzak-babybites-oh-yeah-baby-limited-edition

TOG toch?

Er zijn gemaakt in twee verschillende warmteniveau’s. In de winter raden ze 8 TOG aan, dit is geschikt vanaf temperaturen lager als 16 graden. De zomervariant is 2 TOG en is aan te raden vanaf 16 graden en hoger. Als je deze als slaapzak wilt gebruiken, dan zou ik dus de zomervariant adviseren, want binnen in huis wordt het nooit zo koud.

Deze baby musthave is verkrijgbaar bij Kids with Flair voor €78,95.