fbpx
Menu
Erop uit / Mama zijn / Style / Tassen

Win een Skoot kinderkoffer voor een relaxte trip met je kind!

Heb je al stress voordat je überhaupt onderweg bent naar het vliegveld? Of is er minimaal enige nerveusiteit te bespeuren als je eraan denkt om een periode opgesloten te zitten in een vliegtuig met je peuter of kleuter en vooral PUBLIEK? Zo niet, dan ben je een super relaxte moeder en heb je alles onder controle. Zo ja, join my team en lees even verder!

Entertainment
Deze week mag ik namens Emob namelijk een Skoot kinderkoffer weggeven! Hoe gaaf is dat? Dit is niet zomaar een kinderkoffer, maar één met de looks van een skooter, waar dus ook echt op gereden kan worden! Een combinatie van functionaliteit én entertainment, just how we like it. Alles wat de reis aangenamer zou kunnen maken is meer dan welkom lijkt mij!

kinderkoffer-skoot-winnen-visual

Vakantie
Heb je al een vakantie geboekt, of ben je daar in je hoofd al druk mee bezig (wie weet zoals ik, al een jaar ofzo). Dan komt deze Skoot kinderkoffer goed van pas! Je mag zelf ook nog kiezen uit één van de zeven kleuren (check deze link voor de opties). Hoe maak je kans op deze toffe prijs?

  1. Like Emob en Oh yeah baby op Facebook.
  2. Like het bericht van deze winactie.
  3. Laat ons weten in een reactie op de blog of op Facebook waarom jij deze prijs zou moeten winnen!

Heel veel succes allemaal en ik ben benieuwd naar jullie vlieg ervaringen met kinderen! Ik ben een groentje hierin, maar ik hen een flauw vermoeden dat ik er dit jaar toch aan moet geloven… Tips zijn dus welkom!

Heel veel succes allemaal! We maken de winnaar bekend hier op de blog op zondag 1 mei. The winner is… Renate de Visser! Gefeliciteerd met je prijs! Mail mij even je gegevens door, dan scheurt hij zo snel mogelijk jouw kant op! claudia@ohyeahbaby.nl

winactie-kinderkoffer-skoot-collage