fbpx
Menu

Hebben jullie eerder op de blog die te gekke kraanwagen van Pluk van de Pettenflat voorbij zien komen? Jullie waren daar erg enthousiast over, dus ik heb een hele leuke verrassing!

Fiep Westendorp 100 jaar

De ‘moeder’ van Pluk, Fiep Westendorp werd 100 jaar geleden geboren en heeft generatie op generatie mogen vermaken met haar prachtige illustraties. Wie kent ze niet? Mijn persoonlijke held Pluk, maar ook Floddertje, Otje, de poezen Pim en Pom en natuurlijk hondje Takkie, Jip en Janneke! Daar zijn we toch allemaal mee opgegroeid? Zo ook mijn zoontje Otis. Een stukje Nederlandse nostalgie moet ik hem natuurlijk wel meegeven!

De rode kraanwagen van Pluk

Ter ere van Fiep heeft één van de mooiste speelgoedmerken van Nederlandse bodem, Ikonic Toys uit Delft, besloten om haar illustraties te verwerken in gaaf houten speelgoed! Zo zijn er twee houten knopjes puzzels, waarvan Pluk bij één het onderwerp is en dieren bij de ander centraal staan. Ook is de iconische rode kraanwagen nagebouwd, voor jullie kinderen om mee te spelen! Compleet met takel-katrolletje, Pluk achter het stuur en duif Dollie voorop de motorkap! Dollie en Pluk kun je van de kraanwagen afhalen, want ze zitten vast met magneetjes.

Jeugdsentiment

Niet alleen voor kleine handjes, want ik heb zo’n flauw vermoeden dat er veel grote handen ook gaan jeuken bij dit stukje jeugdsentiment! Er zijn toch aardig wat Annie en Fiep fans in Nederland, dus deze kraanwagen vind ik best een collectors item!

kraanwagen-van-pluk-ikonic-toys-oh-yeah-baby

Winnen!

YAY! We mogen van Ikonic Toys zo’n te gekke, super-duper, kicken houten kraanwagen van Pluk weggeven! Wie doet er mee? Je maakt kans door de volgende stappen te volgen:

  1. Like Ikonic Toys en Oh yeah baby op Facebook
  2. Like het bericht van deze winactie
  3. Laat ons weten in een reactie op de blog of op Facebook welk Fiep karakter jouw favoriet is!

Heel veel succes allemaal! We maken de winnaar bekend op zondag 11 december, dus wacht niet te lang met meedoen… 🙂 We hebben een winnaar en dat is Sasja Wijbrands die de kraanwagen aan kinderopvang FIEP doneert! Veel toepasselijker kan het niet toch? Wil je mij je adres mailen, dan komt de kraanwagen zo snel mogelijk naar je toe gereden! claudia@ohyeahbaby.nl

kraanwagen-pluk-pettenflat-ikonic-toys-oh yeah baby