fbpx
Menu
Houten speelgoed / Kind zijn

Slapen zonder zorgen met little worry bear

Little worry bear is een kleine vriend voor ieder kind (of volwassene) die zich weleens zorgen maakt. Hij kan heel goed luisteren, maar waar hij het beste in is, is het leegmaken van je hoofd, zodat je rustig kunt slapen.

Slapen zonder zorgen

Het delen van je zorgen en problemen, voordat je gaat slapen, schijnt een enorme impact te hebben op de kwaliteit van je nachtrust. Een goede nachtrust is super belangrijk voor de prestaties overdag en voor de ontwikkeling. Dat weet ik uit ervaring met mijn kleine nachtbraker, die al bijna 3 jaar lang niet doorslaapt.

slapen zonder zorgen little worry bear oh yeah baby 2

Hulpje voor ouders

Little worry bear is ontwikkeld als hulpje voor ouders. Door hun kindjes dagelijks hun zorgen en angsten te laten uitspreken, zullen ze dat in de toekomst ook gemakkelijker doen. Praten over gevoelens is erg belangrijk en met deze kleine vriend durven kinderen dat natuurlijk schaamteloos. Voor het slapen gaan of overdag, door zijn formaat kan little worry bear overal mee naartoe. Of je nu voor het eerst met het vliegtuig gaat, naar een andere school of bij een vriendje gaat logeren, hij kan er altijd voor je zijn. Ook voor kinderen met slaapproblemen, nachtmerries of kleine piekeraars kan hij hulp bieden.

slapen zonder zorgen little worry bear oh yeah baby 3

Hoe werkt het?

Houdt de beer goed vast en vertel hem al je zorgen en problemen. Stop hem vervolgens lekker in zijn bedje. Wel onder de dekens alsjeblieft, want ook beren houden niet van een koude nacht. Leg hem onder het hoekje van je kussen en hij zal met zijn speciale krachten ervoor zorgen dat je problemen de volgende ochtend niet meer zo groot lijken.

Little worry bear set

Deze kleine houten beer wordt met de hand gemaakt en beschilderd met verf die geen giftige substanties bevat. Hij is ongeveer 6 cm groot en komt met zijn bed in de vorm van een luciferdoos graag bij je wonen. Hij krijgt het ’s nachts niet koud, als je hem goed instopt in zijn handgemaakte grijze vilten slaapzakje. In de kleine envelop zit een brief naar je kindje, waarin de beer uitlegt dat hij een echte vriend voor je kindje zal zijn en dat hij of zij hem altijd alles kan vertellen.

Little worry bear is gemaakt door Bear and Co en is verkrijgbaar voor $39,95 in de webshop. Super cute!

slapen zonder zorgen little worry bear oh yeah baby 4