fbpx
Menu
Kind zijn / Spelen & Spullen

Winnen en personaliseren met MyMepal!

Overblijven op school, een gezellige picknick in het park of een dagje weg, met deze gepersonaliseerde lunchboxen en drinkbekers van MyMepal maak je het extra bijzonder. Ieder kind heeft zijn eigen trommeltje of beker, maar er zijn er niet veel die dat hebben met hun eigen naam, ontworpen door hun ouders of zichzelf! Dat vind ik juist het leuke ervan. Je kunt een mooie tekening van je kind gebruiken, een lievelingsfoto van jullie vakantie, of zelf aan de gang waarbij je het natuurlijk nog kan matchen aan bijvoorbeeld de schooltas van je kleintje! Customize precies hoe jou kind het wil!

Elk onderdeel kun je zelf een kleur geven, je kunt elk gewenst plaatje uploaden of kiezen uit de voorbeelden van de site, en tekst toevoegen waarbij je keuze hebt uit verschillende fonts. Het is heel gebruiksvriendelijk en elk onderdeel kun je plaatsen en schalen, zodat het perfect past. Uiteraard heb ik dat ook gedaan en zie hier het resultaat:

mymepal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We mogen één van jullie zelf aan de slag zetten en een eigen campus lunchbox midi laten personaliseren! Wat moet je doen?

1. Like Oh yeah baby op Facebook (als je dat al niet gedaan hebt).

2. Like het Facebook bericht van de win actie en zet in een reactie wat jij op de lunchbox zou zetten.

3. Tag een vriend of vriendin die het ook leuk zou vinden om mee te doen met de actie.

We maken de winnaar bekend op zondag 8 maart. Heel veel succes allemaal!