fbpx
Menu
Kind zijn / Poppen - Knuffels

Knuffel konijn: Cinnie in het groot en klein

Konijnen blijven een aantrekkingskracht houden op kinderen. Op volwassenen eerlijk gezegd ook. Als Otis en ik op de kinderboerderij zijn, dan blijf ik het liefste hangen bij de konijnen. Ze zijn zo lekker zacht, kroelig en dat neusje is zo leuk. Draaf ik door? Een knuffel konijn is in ieder geval heerlijk!

Beroemde konijnen

In Nederland hebben we natuurlijk ons ultieme icoon, die ook ver over de grens beroemd is onder een andere naam. Dit minimalistische konijn heeft een imperium opgebouwd, met zelfs een eigen museum! Dit konijn is ook oer-Hollands en wie weet waar we haar over een aantal jaren zullen tegenkomen…

Nostalgie

Thuis hadden we vroeger ook een konijn. Zal het daardoor komen? Hoewel ik naar Snuitje (ja, echt!) niet echt veel omkeek. Die voorliefde voor konijnen moet toch ergens vandaan komen?

Knuffel konijn

Dit knuffel konijn luistert naar de naam Cinnie en is in verschillende formaten verkrijgbaar. Naast de standaard knuffel afmeting, is ze er ook in levensgroot! Cinnie XXL dus van 158 cm. Heerlijk voor kinderen om mee te knuffelen, op te klauteren, zich erin te nestelen en een boekje te lezen. Gezellig en aanwezig is deze grote variant in ieder geval!

Dotje!

Voorheen was Cinnie er in verschillende uni kleuren, maar sinds kort heeft ze ook een printje gekregen! In gelimiteerde oplage weliswaar, maar wel extra leuk! Wat is het een dotje met haar stipjes en voor echte girly meisjes is er een variant met roze. Cute toch?

Details

Cinnie is een uit de wol gewassen konijn (van gewassen wol dus) in combinatie met jersey. Zacht, wasbaar en praktisch! Haar oogjes zijn zijn geen gewone oogjes, maar kruisjes. Minimalistisch en simpel.

Dit knuffel konijn is in het groot en het klein verkrijgbaar bij De Gele Flamingo en Miniverse vanaf €29,00 voor een standaard formaat en €133,00 voor de XXL versie.