fbpx
Menu
Mama zijn / Verzorging

Slaapzakken voor de mooiste dromen

Met mijn peuter die echt nét is overgestapt naar een juniorbed zijn slaapzakken hier thuis niet meer aan de orde. Sterker nog, sinds ongeveer een half jaar geleden trekt hij zelf zijn slaapzak uit en klimt hij uit bed. Daar ging mijn laatste strohalm om hem in bed te houden… Mijn Otis ligt nu dus trots in een ‘groot jongensbed’ met dekbed!

slaapzakken roomblush oh yeah baby

Warmte en comfort

Ik vind het stiekem best wel jammer, want die slaapzakken zijn zo heerlijk comfortabel voor die kleintjes! Otis dek ik altijd toe als ik hem naar bed breng, maar hij trapt altijd het dekbed eraf en dat vind ik best koud ’s nachts. Die problemen heb je natuurlijk niet met slaapzakken.

roomblush-aug-2016_mgl9238_1024x1024

Dubbelzijdige slaapzakken

Voor de kleintjes kwam ik prachtige slaapzakken tegen van het merk Roomblush, die je dubbelzijdig kunt gebruiken. Super leuk natuurlijk, want na het binnenstebuiten keren heb je een nieuwe print! Lekker variëren met die slaapzak!

slaapzakken roomblush oh yeah baby

Mooi en functioneel

Ga je regelmatig op pad met de kleine en laat je hem of haar dan tijdens de autorit slapen? Ook dat kan met deze slaapzakken, want er zit een opening in voor de autogordel. Ze zijn voorzien van een diagonale ritssluiting, een leuk effect! In het assortiment kun je kiezen uit drie verschillende prints, of moet ik nu zeggen zes prints… Ga je voor de slaapzak met gele veren met aan de binnenkant een lichte kruizen en rondjes print? Als je een boho of indianen liefhebber bent, dan kies je misschien liever voor de stoere grijze pijlen, die aan de binnenkant een groene grid print heeft. Optie drie zijn roze harten in combinatie met organische takjes aan de binnenkant. Voor ieder wat wils dus!

slaapzakken roomblush oh yeah baby
Nog meer moois

Kun je geen genoeg krijgen van deze mooie prints? Dan heb je geluk! Ze worden namelijk ook gebruikt in de rest van de collectie, dus je kunt helemaal losgaan aan onder andere dekentjes, dekbedovertrekken, badcapes, kussentjes en opbergmandjes.

Benieuwd waar je dit mooie merk kunt kopen? Ze hebben een mooie webshop, waar je de slaapzakjes kunt vinden voor €62,00.

HyperFocal: 0