fbpx
Menu
Ervaringen & Tips / Mama zijn

De populairste mama blogs van 2015!

Jullie zijn in het afgelopen jaar veel langs geweest op de blog en hebben veel gelezen, waarvoor dank! De categorie ‘mama’ doet het altijd erg goed en daarom heb ik vandaag de top 5 met de meest gelezen en dus populairste mama blogs voor jullie op een rij gezet!

1.Top 5: Wat pedagogisch medewerkers denken over ouders

Deze was van gastblogger Kyra, die als geen ander weet hoe het er op een kinderdagverblijf aan toe gaat. Hier was ik zelf erg nieuwsgierig naar en ze maakte deze mooie blog erover. Ik vond het zelf ook erg verhelderend en zeg nooit meer bij het afscheid ‘veel plezier’, maar ‘werk ze’!

2.20 x mama humorMama humor 1

Even lachen is altijd welkom en als het dan ook nog om herkenbare mama humor gaat dan is het nóg leuker! Pick two (alle drie is namelijk niet te doen ;-)):

  • your sanity
  • a clean house
  • happy kids

3.Bevallen in Dubai

Mijn bevallingsverhaal dus, zonder nasty details! Bevallen is mij goed bevallen en bij mij was de zwangerschap en bevalling net even anders, omdat ik toen in Dubai woonde. Plop, daar was mister funky face, de inspiratiebron voor Oh yeah baby!

4.Eyeopener: ik heb een temperamentvol kind

Ik voelde mij vaak onbegrepen, totdat ik een artikel las over temperamentvolle kinderen. Dit ging over Otis! Ik schreef er een blog over en gelukkig zijn er meer van deze kleine emotie-bommetjes onder ons en vonden enkelen van jullie het ook herkenbaar!

5.De 3 dingen die je niet wilt horen als nachtouders635512699982912129tiredmom

Ook als je een kindje hebt wat slecht slaapt wordt je vooral door ouders met goed slapende kinderen niet begrepen. De goedbedoelde adviezen vliegen je om de oren en vooral klagen omdat ze zelf ook één nacht slecht geslapen hebben wil je dus echt niet horen!