fbpx
Menu
Schoenen / Style

Shoe candy voor moeders en dochters

Back in the days had ik een lifestyle- en trends blog, waar ik al eerder over deze fantastische schoenen ontwerpster schreef: Sophia Webster. Nu is er naast de fantastische dames collectie, ook een mini collectie, zodat moeder en dochter samen de show stelen!

shoe-candy-sophia-webster-1

Sophia Webster

Schoenen, daar heb je nooit genoeg van, maar deze ontwerpen zijn wel heel erg bijzonder! Sophia Webster heeft al talloze prijzen gewonnen voor haar style en bijdrage aan de Britse fashion scene. Dat verbaast mij niets, want ik denk dat er weinig vrouwen zijn die ‘Nee’ zeggen tegen een paar van deze flashy eyecatchers! Shoe candy to the max met te gekke details, verschillende materialen en kleuren samen gecombineerd, hier en daar wat neon, pom poms, bloemen en vleugels, het kan haar niet gek genoeg. Je leeft ten slotte maar één keer toch?

Wedding shoes

Naast de gewaagde dames collectie is er ook een mooie bruidscollectie beschikbaar! Bij het thema ‘Wifey for livey’ krijg je al een lach op je gezicht, maar deze schoenen zijn echt beeldig en perfect voor een bruid met gevoel voor stijl.

shoe-candy-sophia-webster-wedding-shoes

Shoe candy mini

Daar ging het eigenlijk om, te gekke schoentjes voor je mini, die je kunt matchen aan een knallend exemplaar voor jezelf! Dit zijn geen schoenen die je zomaar koopt voor erbij, gezien de prijs, maar voor een bijzondere gelegenheid is dit natuurlijk briljant en steel je samen met je dochter de show. Die kleine Riko sandaaltjes met die palen erbij voor moeders, of die Chiara schoentjes met vleugels als set: shoot me! Ik draag niet dagelijks zulke hoge hakken, maar voor deze designs wil ik best één dag in de week een uitzondering maken… Misschien wel twee! Gelukkig voor mijn portemonnaie dat ik geen dochter heb, maar fantaseren mag altijd toch? 😉

Welke schoentjes vind jij het tofst? Alles is verkrijgbaar op de website van Sophia Webster.

shoe-candy-sophia-webster-collage