fbpx
Menu
Binkies & Bella's / Style

Beach and Bandits maakt UV kleding hot!

Mijn Otis is geboren in Dubai en heeft daar de eerste vier maanden van zijn leven gewoond. In die tijd was het goed weer (wat in Dubai betekent onder de 35 graden), dus waren we veel buiten en was ik constant het kleine binkie aan het insmeren. Ik zag daar heel veel kindjes met UV beschermende kleding, maar ik vond het allemaal zo ontzettend stoffig, lelijk en suf!

Eerder dit jaar was daar opeens Beach and Bandits, die UV beschermende kleding super belangrijk vond, maar gelukkig ook het design grondig aangepakt heeft! Wow, wat kan deze beschermende kleding onwijs leuk en stoer zijn! Of je nu op een zonnige vakantie gaat of in eigen land blijft, het is altijd belangrijk om het kwetsbare kinderhuidje goed te beschermen. Als ze buiten heerlijk in een badje aan het spelen zijn, kun je wel blijven smeren en de kindjes worden daar niet blij van. ‘Heb je haar weer met die fles! Laat me nou even lekker spelen!’ Deze pakjes zijn dan een uitkomst! Wisten jullie namelijk dat mensen die als kind regelmatig verbrand zijn, op latere leeftijd meer kans hebben om huidkanker te ontwikkelen? Dat moeten we voorkomen! De te gekke outfits staan gelijk aan factor 50+ en blokkeren ruim 97% van de schadelijke UV straling. Daarmee zijn we goed op weg! Let goed op dat de onbedekte huid wel goed en regelmatig ingesmeerd wordt met een hoge factor, maar dat spreekt voor zich.

Ik ben om: Beach and Bandits is HOT! Laat de zomer maar komen! Shirts en pakjes zijn verkrijgbaar vanaf €29,95 in de Beach and Bandits webshop.

beach and bandits