fbpx
Menu
Fietsen - Auto's - Hobbelen / Kind zijn

Design auto’s van Playforever!

Niet alleen bij kinderen gaat hun hartje sneller kloppen van deze briljante design auto’s, bij de vaders (en moeders) zal dit strakke speelgoed ook zeker in de smaak vallen! Zeg nu zelf, deze auto’s mogen best in de woonkamer rondslingeren toch? Bij mij wel in ieder geval!

design auto's playforever oh yeah baby

Design auto’s

Bijna alle kinderen hebben wel auto’s om mee te spelen, maar in dit geval gaat het bijna niet meer over speelgoed! Dit zijn verzamelobjecten door de te gekke vormgeving en gestroomlijnde uitstraling! Playforever begint bij een jonge Julian Meagher, die op zijn fiets parkeergarages afstruint om onder stoffige autohoezen te gluren naar de mooiste oldtimers, waar hij alleen maar van kan dromen. Daar ontstond zijn passie voor vormgeving en authentieke auto’s, wat hij na zijn studie industrieel ontwerp in Zuid-Afrika perfect heeft omgezet in het tijdloze speelgoedmerk in kwalitatieve design auto’s Playforever.

design auto's playforever 2 oh yeah baby

Kenmerken

De prachtig strakke auto’s kenmerken zich door de gestroomlijnde vormen, de ronde minimalistische bestuurders en de glanzende afwerking. Er zitten verschillende raceauto’s in de collectie, waaronder een Le Mans (ik heb de klok horen luiden, maar verder…). Ook vind je er vliegtuigen, motoren met zijspan én zit er een Maverick in de collectie. De laatste is mijn favoriet, met het te gekke dak wat mij doet denken aan oude actiefilms uit mijn jeugd (nee, zo oud ben ik nog niet!).

design auto's playforever 4 oh yeah baby

Vaderdag

Door het kicken design, kan ik mij heel goed voorstellen dat er zat vaders zijn die ook wild worden van deze auto’s. Als vaderdag kado zou dit dus nog helemaal niet zo’n gek idee zijn! Er zijn zat Playforever verzamelaars, heb ik zo het vermoeden.

Deze briljante design auto’s van Playforever zijn verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop Blöjor & Mjölk vanaf €28,95 voor een speedy Le Mans tot €57,95 voor een Bruno racing car. De andere modellen zitten hier tussenin qua prijs. De Maverick staat hier op de lijst voor mijn kleine racer!

design-auto's-playforever-collage-ohyeahbaby