fbpx
Menu
Kindermeubels / Thuis zijn

Qboo lettermeubels voor kids

Er zijn ontzettend veel leuke meubels voor kinderen, maar niet allemaal zijn ze ook nog leerzaam! Dit mooie merk van Nederlandse bodem combineert fun met creativiteit en kwaliteit in hun lettermeubels voor kids! Zijn ze niet te gek?!

lettermeubels

Fun furniture

Het Nederlandse merk Qboo ontdekte ik eerder dit jaar op de negenmaandenbeurs. Jan Dirk en Ruben zijn twee creatieve vaders met een passie. Meubels moeten niet alleen mooi zijn in design, maar als ze voor kinderen zijn, ook nog FUN! De fantasie van kinderen is prachtig en waarom zien we dit nog niet terug in kindermeubilair? Met Qboo wel dus! Een koetskast voor kleine koninginnen en een brandweer- of helicopter kast voor kleine avonturiers. Ja, dat betekent dus een echte kast waarin je spullen opbergt, in combinatie met een speelmeubel, waar je kinderen in kunnen zitten! Of wat dacht je van een omkeerbed? Een peuterbed met opbergvak en bankje in één, wat je om kunt draaien tot een éénpersoonsbed als ze hieruit zijn gegroeid! Compleet met inzetstuk (zodat ze er niet uitvallen) van een boot, beer of hond. Eindelijk echt coole meubels voor onze kleinsten!

lettermeubels

Lettermeubels voor kids

Naast de toffe kasten en bedden, hebben ze ook te gekke kinderstoeltjes en tafels met het alfabet als basis! Zo kan Noé op haar eigen N-stoeltje een boekje lezen en zo zit Marlon aan zijn M-tafeltje een mooie tekening te maken. De kopse kanten zijn dus de letters van hun naam! Uiteraard is het hele alfabet verkrijgbaar in de stoeltjes en zijn er 5 letters verkrijgbaar in tafels. Ook de werkbankjes zijn te gek, uiteraard met de letter W. Wij hebben er hier één in huis staan en Otis zit er dagelijks aan te knutselen! Tof voor de herkenning van letters én het design is natuurlijk te gek! Een interieur uit een boekje? Geen probleem voor deze kicken witte meubeltjes.

lettermeubels

Mooi, fun én praktisch!

Aangezien mijn kind een kleine artiest in de dop is, schrok ik mij natuurlijk rot toen ik stift, kleurpotlood en krijt op dat kraak witte houten meubel zag zitten. Oh help! Gelukkig was een vochtige doek genoeg om de schade ongedaan te maken. Ze kunnen er dus écht aan spelen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat ze buiten de lijntjes kleuren, om het zo maar even te zeggen. Naast het toffe design en het fun aspect, zijn ze ook nog praktisch!

Ben je benieuwd hoe de lettermeubels voor jouw kleine spruit eruit zien? Check dan snel de Qboo website! Meer inspiratie voor kindermeubels? Je vindt het op de blog!